Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 6 august 2019. Bani din Liga Campionilor

06.08.2019 | 09:50
Biletul Zilei la pariuri 6 august 2019 Bani din Liga Campionilor

Biletul Zilei la pariuri 6 august 2019 conține meciuri din preliminariile celei mai tari competiții intercluburi din lume, Liga Campionilor. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 6 august 2019. PAOK – Ajax

Cel mai interesant duel al zilei în preliminariile Ligii Campionilor este cel dintre PAOK și Ajax Amsterdam. După ce anul trecut au jucat semifinala, acum Ajax se vede nevoită să înceapă calificările încă din turul trei preliminar, împotriva grecilor de la PAOK, care în această vară au rămas fără antrenorul Răzvan Lucescu. Ajax a câștigat Supercupa Olandei, dar în prima rundă a făcut doar un egal cu Vitesse, iar presa din Olanda deja a început să îl critice pe Răzvan Marin că nu s-a acomodat și că este greu să facă față la o echipă așa mare precum este Ajax Amsterdam.

De partea cealaltă, PAOK vrea să demonstreze că nu Răzvan Lucescu era sufletul echipei, chiar dacă toată lumea este conștientă că românul reușea să țină vestiarul unit. Ne așteptăm acum să vedem un meci interesant, în care Ajax va încerca să rezolve problema calificării încă din tur, dar PAOK joacă foarte bine pe teren propriu, mai ales cu un stadion plin de suporteri dornici de Liga Campionilor.

Biletul Zilei 6 august 2019. Club Brugge – Dinamo Kiev

Un alt duel foarte interesant din Liga Campionilor, care nu trebuie să lipsească de pe biletele de joc este cel dintre Club Brugge și Dinamo Kiev. Gazdele au câștigat titlul în Belgia, așa că pleacă din postura de favorite, iar Dinamo Kiev speră măcar la un egal, care să îi dea șanse în retur să atace calificarea în faza următoare. Din acest motiv, recomandăm să pariați cu prudență și să mizați pe o dublă în favoarea gazdelor.

Blog de carti cu ultimele noutati

Un alt duel care nu trebuie să lipsească de pe biletele de joc este cel dintre Steaua Roșie Belgrad și FC Copenhaga, unde ne aștepăm să vedem multe goluri. Cota pentru minimum două reușite în meci este tentantă, așa că merge pariată marți.