Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 6 iunie 2019. Tenis și fotbal pentru profit!

06.07.2019 | 08:18
Biletul Zilei la pariuri 6 iunie 2019 Tenis si fotbal pentru profit

Biletul Zilei la pariuri 6 iunie 2019 conține meciuri interesante din sporturile zilei, capul de afiș fiind SuperCupa României CFR Cluj – Viitorul. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 6 iunie 2019. CFR Cluj – Viitorul

Ne apropiem cu pași repezi de o nouă ediție de campionat, iar până atunci ne delectăm cu duelul dintre CFR Cluj și Viitorul, din Cupa României. Această vară a fost interesantă pentru fanii fotbalului datorită echipei de tineret U21, care a ajuns în faza semifinalelor la CE. Acum, mulți dintre ei s-au întors la echipele de club, iar câțiva vor fi prezenți și în acest duel. Vara a arătat destul de bine pentru cele două echipe, ambele fiind neînvinse în duelurile amicale pe care le-au disputat. Cel mai puternic adversar al clujenilor a fost Sparta Praga, în timp ce Viitorul se poate lăuda cu un amical cu FCSB, foarte spectaculos, terminat 3-3. Statistica arată că CFR Cluj pleacă din postura de favorită, după ce sezonul trecut s-a impus în trei din cele patru meciuri directe disputate. Mai mult, clujenii sunt și într-o formă bună, așa că ne așteptăm să vedem un meci dominat de ei. Cu toate acestea, fiind debut de sezon, recomandăm să nu vă grăbiți cu pronosticurile pe soliști.

Biletul Zilei 06 iulie 2019. Argentina – Chile

Un alt duel foarte interesant este cel dintre Argentina și Chile, în finala mică din Copa America. Argentinienii au fost eliminați în semifinale de Brazilia, în timp ce Chile a fost bătută de Peru, surprinzător. Acum, Messi trebuie să se mulțumească cu meciul pentru locul trei, care însă nu are nicio miză. Cu toate acestea, ne așteptăm ca jucătorii să fie profesioniști și să facă un meci spectaculos, cu multe goluri și ocazii de poartă.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Terminăm cu partida dintre Stephens și Konta, din turul III de la Wimbledon. Cele două s-au mai întâlnit de trei ori, de fiecare dată impunându-se britanica. Având în vedere că suprafața ei preferată este iarba și joacă acasă, în fața fanilor, ne așteptăm să vedem un nou duel dominat de ea.