Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 6 martie 2020. Ponturile pe care trebuie să le încerci pentru a-ți dubla banii

06.03.2020 | 11:37
Biletul Zilei la pariuri 6 martie 2020 Ponturile pe care trebuie sa le incerci pentru ati dubla banii
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 6 martie 2020. Ți-am pregătit două ponturi pe care trebuie să le încerci pentru a-ți dubla banii. Miza de astăzi este pe Astra – Botoșani și Alaves – Valencia.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 6 martie 2020. Astra – Botoşani

De la ora 20:30, pe stadionul din Giurgiu, Astra și Botoșani se întâlnesc în cadrul etapei cu numărul doi din play-off. Gazdele au început noua parte a campionatului așa cum au terminat sezonul regulat, cu o partidă fără victorie. Giurgiuvenii au pierdut la Cluj, scor 1-2. Această partidă fiind a treia înfrângere în ultimele cinci partide.

ADVERTISEMENT

Pentru a mai spera la la ocuparea unei poziții de cupă europeană Astra are nevoie să câștige toate cele trei puncte puse în joc, mai ales că o victorie ar însemna să egaleze la puncte tocmai pe adversara pe care o întâlnește în această seară. Are strâge 24 de puncte și ar fi aproape de ultima poziție de Europa Leaguea.

De partea cealaltă, botoșănenii vin la Giurgiu de pe locul trei, cu 24 de puncte, și nu au voie să piardă acest duel. Pe lângă faptul că ar putea să fie detronată de Astra, distanța față de următoarele două echipe, de pe 4 și 5, este de unul, respectiv două puncte.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm așadar la un duel foarte disputat, cu peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,44.

Cota 2 la pariuri din 6 martie 2020. Alaves – Valencia

Al doilea meci ce compune cota 2 de astăzi este din La Liga. Alaves primește vizita celor de la Valencia, meci ce deschide etapa cu numărul 27. Gazdele se află pe locul 13, cu 31 de puncte, la o distanță liniștitoare de zona roșie, și vin după o serie de cinci partide în care au pierdut o singură dată, 0-1 la Mallorca. În rest au obținut două victorii și două egaluri.

În schimb, oaspeții se află fix sub ultimul loc de Europa League, cu 41 de puncte, la două, respectiv trei de pozițiile șase și șapte. O victorie în această seară ar pune presiune pe adversarii lor în lupta pentru participarea EL.

ADVERTISEMENT

Liliecii vin după o victorie de moral în runda precedentă, care a pus capăt unei serii de cinci partide, în toate competițiile, fără victorie.

VEZI AICI COTA 2

Ne așteptăm la o partidă pe care aceștia să n-o piardă, cota pentru x2 este 1,46.