Biletul Zilei la pariuri, 7 februarie 2020. Ți-am pregătit două super ponturi pentru vineri. Lille și Frankfurt ne aduc profit

Claudiu Ilie   
în Pariuri sportive
07/02/2020, 10:52
Biletul Zilei la pariuri, 7 februarie 2020. Ți-am pregătit două super ponturi pentru vineri. Lille și Frankfurt ne aduc profit

Biletul Zilei la pariuri, 7 februarie 2020. Ți-am pregătit două super ponturi pentru vineri. Lille și Frankfurt ne aduc profit.

Pont beton din Ligue 1. Angers – Lille

Angers și Lille se întâlnesc în primul meci al etapei cu numărul 24. Gazdele se află pe locul 13, cu 30 de puncte strânse în 23 de meciuri, la nouă puncte față de zona roșie. Distanța este una destul de mare astfel încât, momentan, nu au de ce să aibă emoții în privința retrogradării.

Însă au mare nevoie să înceapă să câștige pentru ca această difereță, care acum este una liniștitoare, să nu se diminueze. Angers a pierdut ultimele două partide disputate în campionat, 1-4 cu Reims şi 0-1 la Monaco.

De partea cealaltă, oaspeții se află într-o formă de zile mari, cu două victorii în ultimele două runde, 2-1 la Strasbourg şi 1-0 cu Rennes. Rezultate ce i-au menținut pe locul patru, ultimul de Europa League, la trei puncte distanță de principala urmăritoare, Montpellier.

Ne așteptăm să obțină cel puțin un egal, cota pentru x2 este 1,45.

Biletul Zilei la pariuri, 7 februarie 2020. Eintracht Frankfurt – Augsburg

Etapa cu numărul 21 din Bundesliga debutează cu duelul dintre Frankfurt și Augsburg. Cele două echipe sunt vecine de clasament, gazdele ocupă locul 11, cu 25 de puncte, în timp ce oaspeții se află pe 10, cu un punct mai mult.

Frankfurt a obținut două victorii și un egal în ultimele trei etape, 2-1 cu Hoffenheim, 2-0 cu Leipzig, și 1-1 cu Dusseldorf. Are nevoie să lege încă o victorie pentru a rămâne în lupta pentru ocuparea unui loc de cupă europeană la finalul sezonului.

De partea cealaltă, oaspeții vin după o victorie de moral cu Bremen, scor 2-1, ce a fost precedată însă de două înfrângeri, 3-5 cu Dortmund şi 0-2 la Union Berlin. Augsburg are și ea șansa la fel ca ca adversara sa printr-o victorie să rămână în cursa pentru un loc de Europa League.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la un duel spectaculos, cu peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,57.

Închide ×