Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 7 ianuarie 2020. Ne dublăm banii cu două super cote

07.01.2020 | 09:01
Biletul Zilei la pariuri 7 ianuarie 2020 Ne dublam banii cu doua super cote
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 7 ianuarie 2020, are în componență două ponturi în care noi avem mare încredere. Mizăm pe super derby-ul Manchester United – Manchester City și pe Reims – Strasbourg. 

Biletul Zilei la pariuri 7 ianuarie 2020. Manchester UnitedManchester City

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri, 7 ianuarie 2020, este cel dintre Manchester United și Manchester City. Gazdele au început cum nu se poate mai prost în 2020, suferind o înfrângere dureroasă cu Arsenal în prima etapă a noului an, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Pogba și-a continuat parcursul negativ trei zile mai târziu, în FA Cup, unde a remizat, scor 0-0, cu Wolves, fiind astfel nevoită să rejoace acest duel pentru a se califica mai departe.

De partea cealaltă, oaspeții și-au revenit după înfrângerea cu Wolves și au reușit să lege trei victorii la rând, toate pe teren propriu, 2-0 cu Sheffield, 2-1 cu Everton și un 4-1 cu Port Vale, în FA Cup.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Pep Guardiola s-a obișnuit cu ideea că titlu va merge în acest an la Liverpool și, din acest motiv, singurele trofee pentru care mai poate să lupte sunt cupele.

Ne așteptăm să vedem un duel extrem de încins cu peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,65.

Biletul Zilei la pariuri 7 ianuarie 2020. Reims – Strasbourg

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri, 7 ianuarie 2020, este cel Cupa Ligii Franței dintre Reims și Strasbourg. Gazdele merg foarte bine în campionat, fiind neînvinse în ultimele șase runde, rezultate ce le oferă un loc șase în clasament, cu 28 de puncte, la doar două distanță de cel de Europa League.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci disputat acum trei zile, în Cupa Franței, reprezintă prima înfrângere în ultimele opt partide, 1-2 cu Monaco, ceea ce a reprezentat în același timp și eliminarea din cupă.

De partea cealaltă, oaspeții au adunat și ei cinci victorii la rând în ultimele cinci meciuri, dintre care două în Cupa Ligii, 2-0 cu Nantes, și Cupa Franței, 4-1 cu Le Portel. În Ligue 1, Strasbourg se află mult mai jos decât adversara pe care o întâlnește în această seară, cu 27 de puncte se află pe locul 11, la patru distanță de poziția de Europa League.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Mizăm forma de moment și pe dorința ambelor echipe de a se califica mai departe, peste 1,5 goluri este recomandarea noastră, la o cotă de 1,53.

ADVERTISEMENT