Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 7 martie 2020. Ponturi beton la Gladbach – Dortmund și Barcelona – Sociedad

07.03.2020 | 11:00
Biletul Zilei la pariuri 7 martie 2020 Ponturi beton la Gladbach  Dortmund si Barcelona  Sociedad
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 7 martie 2020. Ponturi beton la Gladbach – Dortmund și Barcelona – Sociedad.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 7 martie 2020. Barcelona – Real Sociedad

De la ora 19:30, Barcelona primeşte vizita celor de la Real Sociedad, meci contând pentru etapa a 27 din La Liga. În tur, cele două formații au remizat, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Acum, catalanii sunt obligați să nu mai repete acest rezultat și să câștige toate cele trei puncte. Au fost învinși de rivalii din Madrid în runda precedentă și se află pe locul doi, la un punct în spatele lor.

De partea cealaltă, oaspeții se află pe ultimul loc de cupă europeană, cu 43 de puncte după 26 de etape, la un singur punct de Atletico Madrid, la două de Getafe și la trei de Sevilla, echipe clasate pe locurile cinci, patru și respectiv trei.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la un meci de peste 2,5 goluri. Cota pentru un astfel de pronostic este 1,43.

Biletul Zilei la pariuri, 7 martie 2020. Gladbach – Dortmund

Al doilea meci de pe biletul zilei este derby-ul etapei a 25-a din Bundesliga dintre Gladbach și Dortmund. Ambele echipe se află în lupta pentru titlu, alături de Bayern și Leipzig. Gazdele se află pe locul patru, cu 46 de puncte, dar cu un meci mai puțin decât cele trei adversare.

În runda trecută au câștigat la cei de la Augsburg cu 3-2, fiind neînvinsă în ultimele cinci etape. Formă de moment este una foarte bună și au toate șansele să se impună în această seară.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții se află un loc mai sus, pe poziția a treia, și vin după patru victorii la rând, cu Frankfurt, PSG, Werder Bremen şi Freiburg. Dispun și ei de moralul necesar pentru a se impune în acest duel.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

De aceea vom miza pe numărul de goluri, peste 2,5 la o cotă de 1,55.