Biletul Zilei la pariuri 7 octombrie 2019. Dublează banii cu Liga 1!

Claudiu Ilie   
în Pariuri sportive
07/10/2019, 12:17
Biletul Zilei la pariuri 7 octombrie 2019. Dublează banii cu Liga 1!
Astra Giurgiu joacă împotriva Chindiei în etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă Foto: Sportpictures

Biletul Zilei la pariuri 7 octombrie 2019 conține cele două partide programate în Liga 1, unde ne așteptăm să vedem meciuri foarte echilibrate.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 7 octombrie 2019. FC Voluntari – Chindia Târgoviște

Primul meci de pe bilet este cel dintre FC Voluntari și Chindia Târgoviște. Gazdele au nevoie disperată de puncte, în special din cauza faptului că au ajung pe ultimul loc în clasament. Acum, au cinci puncte și chiar dacă se impun în acest meci tot nu vor pleca de pe această poziție. În 11 disputate în campionat, FC Voluntari a câștigat o singură dată, iar forma este foarte modestă, cinci meciuri la rând fără înfrângere.

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște, este pe locul 11 în clasament, cu 12 puncte, puțin peste ultimele locuri din clasament, dar clar mai bine decât FC Voluntari. Gruparea este într-o formă bună, cu două victorii la rând în ultimele două partide, așa că ne așteptăm să vedem un duel dominat de oaspeți. Așadar, recomadarea noastră este pe o dublă în favoarea oaspeților.

Biletul Zilei la pariuri 7 octombrie 2019. Astra – FC Hermannstadt

Un alt meci care nu trebuie să lipsească de pe biletele de pariuri de luni este cel dintre Astra și FC Hermannstadt. Gazdele vor să ajungă în play-off, așa că au nevoie de puncte ca de aer. În ultimul meci disputat în Liga 1, Astra a fost învinsă surprinzător de Chindia Târgoviște, scor 0-1, iar acum a căzut în clasament. Până la meciul respectiv, Astra legase trei meciuri fără înfrângere, două victorii și un egal.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

De partea cealaltă, FC Hermannstadt are doar 10 puncte, fiind destul de jos în clasament. Este una dintre principalele candidate la retrogradare, așa că duelul se anunță unul dominat de gazde. Din acest motiv, pronosticul nostru pentru această partidă este pe o victorie a celor de la Astra, dar, pentru siguranță, vom merge pe o dublă în favoarea gazdelor.

Închide ×