Biletul Zilei la pariuri 8 august 2019. Bani din Europa League

Alin Miu   
în Pariuri sportive
08/08/2019, 09:39
Biletul Zilei la pariuri 8 august 2019. Bani din Europa League
Biletul Zilei la pariuri 8 august 2019

Biletul Zilei la pariuri 8 august 2019 este format din două meciuri programate în turul trei preliminar al Europa League. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 8 august 2019. U. Craiova – AEK Atena

După ce ieri CFR Cluj a făcut o figură foarte frumoasă în Liga Campionilor, terminând la egalitate duelul cu Celtic, acum ne mutăm în Europa League unde avem meciurile echipelor românești Universitatea Craiova și FCSB. Oltenii joacă pe teren propriu cu AEK Atena, în timp ce bucureștenii dispută duelul de pe teren propriu cu cehii de la Mlada Boleslav.

Universitatea Craiova are primul test greu în Europa, împotriva grecilor de la AEK Atena. Oltenii vin după prima înfrângere din acest sezon, 1-2 în deplasarea de la Hermannstadt. Acum, pe lângă faptul că este o presiune foarte mare pe echipă, duelul se dispută și fără spectatori, după ce la meciul din turul precedent un spectator a aruncat cu un obiect în teren și a lovit arbitrul. Cel mai probabil vom avea un duel echilibrat, așa că recomandăm să evitați pariurile pe soliști și să jucați pe minimum două goluri în meci.

Biletul Zilei 8 august 2019. Feyenoord – Dinamo Tbilisi

Al doilea meci de pe bilet este mult mai dezechilibrat și le pune față în față pe Feyenoord și Dinamo Tbilisi. Gazdele probabil vor face tot posibilul să rezolve calificarea încă din tur, având în vedere că diferența de valoare dintre cele două formații este foarte mare. Cota pentru un succes al gazdelor este bună, dar recomandăm să adăugați și minimum două goluri în meci, pentru a obține o cotă mai bună. Partida începe la ora 20:30, ora României.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Dacă vreți să măriți cota biletului, puteți adăuga și duelul dintre FCSB și Mlada Boleslav, la o cotă foarte bună pentru minimum trei reușite în meci.

Închide ×