Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 8 februarie 2020. Cel de ieri a fost verde, astăzi facem profit cu Juventus şi Rennes

08.02.2020 | 12:18
Biletul Zilei la pariuri 8 februarie 2020 Cel de ieri a fost verde astazi facem profit cu Juventus si Rennes
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 8 februarie 2020. Cel de ieri a fost verde, astăzi facem profit cu Juventus şi Rennes.

Pont beton din Ligue 1. Rennes – Brest

Rennes trece printr-o perioadă foarte bună în campionat şi se află pe locul trei, cu 40 de puncte după 23 de runde, la şase în spatele poziţiei de Champions League, ocupată de Marseille.

ADVERTISEMENT

În ultimele cinci etape are două victorii, 1-0 la Nimes şi 3-2 cu Nantes pe teren propriu, un egal cu Nice, scor 1-1, şi două înfrângeri, ambele cu 0-1, cu Marseille şi Lille.

Adversa sa se află în partea de jos a clasamentului, pe locul 14, cu 29 de puncte adunate în cele 23 de partide disputate, şi pentru moment nu are niciun fel de emoţii cu retrogradarea.

ADVERTISEMENT

Diferenţa până la primul loc de sub linia roşie este una destul de liniştitoare, sunt opt puncte până la Nimes şi nouă, respectiv 16, până la Amiens şi Toulouse.

Ne aştepăm ca Rennes să se impună fără prea mari probleme, cota pentru 1 solist este 1,55.

Biletul Zilei la pariuri, 8 februarie 2020. Hellas Verona – Juventus

Verona trece printr-o perioadă excelentă cu o serie de şapte meciuri fără înfrângere, timp în care a obţinut trei victorii şi patru egaluri. Aceste rezultate o poziţionează fix la mijlocul clasamentului înaintea acestei runde, cu 31 de puncte după 21 de meciuri disputate.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă a reuşit să ţină piept uneia dintre cele mai în formă echipe din Serie A. A remizat pe Stadio Olimpico, 0-0 cu Lazio, un duel pe care ar fi putut chiar să îl şi câştige.

Juventus ocupă poziţia de lider şi are trei puncte peste Inter Milano, respectiv patru de Lazio. Vine după o victorie de moral în ultima etapă. S-a distrat pe teren propriu cu Fiorentina pe care a învins-o cu 3-0.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne aşteptăm la un duel mai echilibrat de această dată, cu un rezultat final în favoarea lui Juventus, cota pentru 2 solist este 1,60.

ADVERTISEMENT