Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 9 februarie 2020. Ţi-am pregătit trei ponturi beton! City, Bayern şi Lazio ne aduc profit

09.02.2020 | 11:27
Biletul Zilei la pariuri 9 februarie 2020 Tiam pregatit trei ponturi beton City Bayern si Lazio ne aduc profit
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 9 februarie 2020. Ţi-am pregătit trei ponturi beton! City, Bayern şi Lazio ne aduc profit.

Pont beton din Bundesliga. Bayern – Leipzig

De la ora 19:00, pe Allianz Arena, se dispută derby-ul etapei a 21-a din Bundesliga dintre Bayern şi Leipzig. Gazdele ocupă primul loc în clasament, cu 42 de puncte după 20 de etape, şi se află la un singur punct peste adversara din această seară.

ADVERTISEMENT

Bayern întâlneşte una dintre contra candidatele la titlu într-un moment cum nu se poate mai bun. Nu a mai pierdut nicio partidă de la începutul lui decembrie 2019, când a fost învinsă cu 2-1 de Gladbach. De atunci şi până acum a câştigat tot, sunt opt victorii în toate comeptiţiile.

Oaspeţii, aşa cum am scris şi mai sus, se află la doar un punct în spatele adversarilor săi, cei ce se află pe prima poziţie, şi pentru prima dată pot să spere că vor câştiga titlul în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Ne aşteptăm la un meci cu peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,30.

Biletul Zilei la pariuri, 9 februarie 2020. + alte două ponturi

Al doilea meci de pe biletul zilei de astăzi este cel dintre Manchester City şi West Ham, unul ce se anunţă extrem de dezechilibrat. Jucătorii lui Pep Guardiola şi-au luat adio de la titlu cu mai multe etape în urmă, diferenţa până la Liverpool este în acest moment de 22 de puncte.

Însă a mai rămas lupta pentru locul secund cu Leicester, diferenţa de doar două puncte în favoarea cetăţenilor este extrem de mică. Leicester poate profita în orice moment de un eventul rezultat negativ.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeţii se află pe locul 18, primul ce duce în liga secundă engleză, şi se luptă pentru a se salva de al retrogradare. Şansele să plece chiar şi cu un punct de pe Etihad sunt însă extrem de mici spre imposibile.

Ne aşteptăm la o partidă în care City să se impună şi să avem peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,33.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ultimul duel este din Serie A, cel dintre Parma şi Lazio. Ambele echipe au parte de un sezon excelent. Oaspeţii se află în lupta pentru un loc de Europa League, în timp ce oaspeţii sunt foarte aproape de prima poziţie, sunt la patru puncte de Juventus, care a jucat şi a pierdut în această rundă, şi pot să profite şi să se aproprie şi mai mult.

Mizăm pe cel puţin două goluri, cota pentru un astfel de pronostic este 1,22.

ADVERTISEMENT