Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 9 ianuarie 2020. Două ponturi pentru profit

09.01.2020 | 10:59
Biletul Zilei la pariuri 9 ianuarie 2020 Doua ponturi pentru profit
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 9 ianuarie 2020, are în componență două ponturi, ambele din fotbal. Facem profit cu duelurile Barcelona – Atletico Madrid și Torino – Genoa. 

Biletul Zilei la pariuri 9 ianuarie 2020. Barcelona – Atletico Madrid

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri este super duelul Barcelona – Atletico Madrid, din cadrul semifinalelor Supercupei Spaniei, care se dispută la Jeddah, în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Catalanii sunt favoriți la calificarea în finală datorită palmaresului pe care îl au în această competiție. Barca s-a impus de 13 ori în ultimul act, fiind echipa cu cele mai multe trofee ale Supercupei Spaniei.

Mai mult, echipa lui Valverde vine după o serie de rezultate fără înfrângere, 13 la număr, cu toate că în prima partidă din 2020 nu a reușit să se impună împotriva riveli de oraș Espanyol, partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

De partea celalaltă, madrilenii nu se simt deloc bine în compania catalanilor, în special în cadrul acestei competiții. În cele patru întâlniri directe, Atletico a pierdut de fiecare dată împotriva Barcelonei.

Acum, jucătorii lui Diego Simeone au șansa să își ia revanșa și, de ce nu, să câștige chiar și marele trofeu. Motiv pentru care vă recomandăm, pentru acest derby, peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,33.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri 9 ianuarie 2020. Torino – Genoa

A doua partidă ce compune biletul zile de astăzi este cel dintre Torino și Genoa, duel ce are loc în Cupa Italiei. Gazdele au început cum nu se poate mai prost actualul sezon din Serie A, cu o serie de rezultate negative ce le-au plasat în partea inferioară a clasamentului.

În ultima perioadă însă, Torino arată din ce în ce mai bine, iar eșecurile au fost înlocuite cu rezultate pozitive. În ultima etapă, Torino a reușit să obțină o victorie surprinzătoare pe terenul lui AS Roma, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții trec printr-o formă extrem de slabă, locul din clasament arătând cel mai bine felul în care se prezintă echipa meci de meci. În acest moment, echipa lui Ionuț Radu se află pe penultimul loc în campionat, cu doar două puncte peste ultima clasată Spal.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm să vedem un nou meci modest făcut de Genoa și mizăm pe 1 solist, la o cotă de 1,63.

ADVERTISEMENT