Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 9 iulie 2019. Banii se fac în Liga Campionilor

09.07.2019 | 08:48
Biletul Zilei la pariuri 9 iulie 2019. Banii se fac în Liga Campionilor
Biletul Zilei la pariuri 9 iulie 2019

Biletul Zilei la pariuri 9 iulie 2019 conține cinci partide sigure din preliminariile Ligii Campionilor, cea mai puternică competiție intercluburi! 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 9 iulie 2019. Astana – CFR Cluj

Astana este o echipă puternică, chiar dacă joacă în Kazahstan, dar faptul că a avut mereu bani a făcut-o să aducă jucători valoroși pentru un campionat modest. Un alt avantaj al celor de la Astana este faptul că joacă pe un teren sintetic, cu care majoritatea formațiilor nu sunt obișnuite. Pe teren propriu pierde foarte greu, așa că misiunea clujenilor este destul de complicată.

De partea cealaltă, CFR Cluj vine după un meci oficial, în care a pierdut Supercupa României, fiind învinsă la limită de Viitorul, scor 0-1. Elevii lui Gheorghe Hagi s-au impus cu un gol foarte frumos, înscris din afara careului, venit la finalul unei partide foarte echilibrate. Acum, CFR Cluj speră să se poată apăra la fel de bine ca în meciul din weekend, când a fost destul de bine din punct de vedere al ocaziilor. Cel mai probabil, Dan Petrescu se va duce în această deplasare pentru a scoate măcar un egal și a forța calificarea în retur.

Biletul Zilei 09 iulie 2019. Sarajevo – Celtic

Un alt meci foarte interesant din preliminariile Ligii Campionilor este cel dintre Sarajevo și Celtic. Oaspeții sunt favoriți clar la calificare, dar fiind totuși un moment destul de timpuriu al competiției, pot apărea surprize. Din acest motiv, pentru mai multă siguranță, am ales să jucăm la siguranță și să mergem pe o dublă în favoarea oaspeților, care alături de mai multe evenimente aduc o cotă interesantă.

Recenzii carti de calitate

Nu lipsește de biletul zilei nici duelul dintre Dudelange și FC Valetta, unde gazdele, coșmarul clujenilor din sezonul trecut, primesc pe teren propriu vizita celor din Malta. Ne așteptăm la un meci dominat de gazde, însă pentru mai multă siguranță vom merge pe o dublă în favoarea gazdelor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri