Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 1 august 2021. Meciurile din Liga 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 400 de lei

Biletul zilei de duminică, 1 august 2021, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Liga 1.
31.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 1 august 2021 Meciurile din Liga 1 ne aduc la Gets Bet un castig de aproape 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe cele două întâlniri din etapa a treia a campionatul intern în care joacă două favorite la titlu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,91 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani, care va începe la ora 19:15. Oltenii vind după schimbarea de antrenor și ratarea calificării în Conference League și vor să-și spele păcatele în fața fanilor.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este UTA Arad – FCSB, care are startul la ora 22:00. ”Roș-albaștrii” au trăit și ei o mare umilință în cupele europene, dar în întrecerfea internă visează la titlul ratat în ultimii 6 ani.

Victoria Universității Craiova aduce o cotă de 2,05

Situația în Bănie clocotește după ce favoriții s-au făcut de rușine în dubla cu albanezii de la Laci, iar un nou eșec în meciul cu Botoșani ar arprinde și mai mult spiritele, chiar dacă patronul Mihai Rotaru l-a adus pe Laurențiu Reghecampf în locul lui Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Moldovenii lui Marius Croitoru au început bine sezonul, remiză cu FCSB și victorie la Voluntari, astfel că au încrederea necesară înaintea partidei de pe Ion Oblemenco și vor să le dea lovitura de grație ”juveților”.

Cu un Reghe primit bine, Craiova speră să renască precum pasărea Phoenix și de accea am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,05 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,90 de la UTA Arad – FCSB pentru biletul zile

Eliminată neașteptat de Şahtior Karagandy din Conference League, FCSB se reîntoarce la lupta surdă din campionatul intern și încearcă o victorie la Arad pentru a-i mai ridica moralul patronului-antrenor Gigi Becali.

Principal în acte, secund în realitate, Dinu Todoran este îngrijorat din cauza faptului că jucătorii săi sunt afectați de umilința suferită la mijlocul săptămânii, iar de acest lucru încearcă să profite și UTA.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat totuși ca discursul pe care Gigi Becali l-a avut după eșecul de la Erevan să-și facă efectul și jucătorii de la FCSB să joace altceva la Arad. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,90.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 391 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,05 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani și o cotă de 1,90 pentru ”2 solist” la UTA Arad – FCSB, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,91. Numai bună pentru un câștig de 391 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT