Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 1 mai 2022. Mizăm pe meciurile din Liga 1 și Premier League pentru un câștig de peste 450 de lei

Biletul zilei de duminică, 1 mai 2022, ne poate aduce un câștig de 473 de lei cu ajutorul a două meciuri foarte tari din campionatul României, Liga 1 și din cel al Angliei, Premier League.
30.04.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 1 mai 2022 Mizam pe meciurile din Liga 1 si Premier League pentru un castig de peste 450 de lei
Biletul zilei la pariuri, duminică, 1 mai 2022. Mizăm pe meciurile din Liga 1 și Premier League pentru un câștig de peste 450 de lei. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de duminică, 1 mai 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri ponturi alese dintr-un meci de Liga 1 și unul de Premier League. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,73 la Fortuna şi așteptăm un profit consistent.

Deschidem biletul zilei la pariuri cu meciul zilei din campionatul României. De la ora 21:30, CFR Cluj primește vizita Farului Constanța. Gazdele sunt favorite și se pot distanța la cinci puncte de locul 2, ocupat de FCSB.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci pe biletul zilei de duminică la pariuri este un derby veritabil al Londrei. Două dintre echipele care se bat la cupele europene, West Ham și Arsenal, se înfruntă începând cu ora 18:30.

Cotă 2,53 pe biletul zilei de la CFR Cluj – Farul Constanța

CFR Cluj – Farul Constanța e meciul zilei în Liga 1. Echipa lui Dan Petrescu are obiectiv victoria, pentru a pune presiune pe FCSB, care joacă luni, acasă, cu FC Argeș. Cele două rivale la titlu sunt despărțite de doar două puncte. Ardelenii au sete de răzbunare, după ce în turul play-off-ului au reșit doar un rezultat de egalitate la Ovidiu, scor 0-.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, echipa lui Gică Hagi are ca obiectiv locul 4, ultimul care poate duce în cupele europene dacă U Craiova nu ia Cupa României. Oaspeții nu traversează deloc o formă bună. Vin după două eșecuri usturătoare, 0-4 cu FCSB și 0-3 cu „Știința”. Așadar, pentru acest duel vom miza pe pronosticul „ambele marchează”, care are la Fortuna o cotă interesantă, 2,53. 

West Ham – Arsenal ne aduce o cotă de 1,87 la biletul zilei

Angrenată și în lupta pentru Europa League, West Ham luptă și în campionat pentru cupele europene. Săptămâna viitoare, „ciocănarii” au deplasare grea în Germania, la Frankfurt, unde au misiunea să întoarcă eșecul cu 1-2 din tur.

ADVERTISEMENT

În Premier League, West Ham e pe locul 7 cu 52 de puncte, opt mai puține decât Arsenal care ocupă locul 4, un loc pe care îl păzește de Tottenham, aflată la daor două lungimi în spate. Pentru acest duel vom miza pe varianta „peste 2,5 goluri”, care la Fortuna are cota 1,87.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 473 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică, 1 mai 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,53 pentru pronosticul „ambele echipe marchează” în duelul dintre CFR Cluj și Farul Constanța și o cotă de 1,87 pentru „peste 2,5 goluri”, în disputa dintre West Ham și Arsenal care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 473 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT