Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică 1 noiembrie 2020. Două goluri și succesul lui Tottenham ne aduc 260 de lei

31.10.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 1 noiembrie 2020 Doua goluri si succesul lui Tottenham ne aduc 260 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică 1 noiembrie 2020. 254 de lei este suma exactă pe care ne-o putem asigura dacă mizăm 100 de lei pe trei evenimente. Get’s Bet oferă o cotă totală de 2,54. 

Cota este una excelentă, având în vedere că ea este obținută din trei evenimente la îndemână, iar doar două goluri înscrise și victoria unei favorite certe sunt suficiente pentru a obține un profit frumușel, de 154 de lei.

ADVERTISEMENT

În urma unei analize detaliate, ne-am oprit asupra unui bilet bazat pe minim un gol marcat de Poli Iași și Hertha Berlin, precum și pe o victorie a lui Tottenham Hotspur în meciul de pe teren propriu cu Brighton and Hove Albion.

Început în forță pe biletul zilei. Victoria lui Tottenham în fața lui Brighton ne oferă o cotă de 1,62

În Premier League, lucrurile sunt departe de a se fi așezat după doar șase meciuri, însă trupa lui Jose Mourinho deja se află în apropierea locurilor de UEFA Champions League. Tottenham a pierdut un singur meci din primele șase, dar vrea își îmbunătățească parcursul de pe teren propriu. Până acum, Spurs are acasă o înfrângere și două egaluri. În schimb, oamenii lui Mourinho au câștigat ambele meciuri disputate la Londra în Europa League, dar și un meci de Cupa Ligii contra lui Chelsea.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Brighton a pornit greoi în noul sezon și a reușit o singură victorie și două egaluri în primele șase meciuri. „Pescărușii” lui Graham Potter au câștigat la Newcastle, cu 3-0, dar au fost învinși clar de Everton cu 4-2. Și Chelsea și Manchester United au trecut de clubul la care este legitimat și românul Florin Andone, ceea ce dovedește cu alb-albaștrii au probleme în duelurile cu echipe puternice.

Având în vedere parcursul celor două echipe, dar și faptul că Mourinho și-a odihnit aproape toată echipa la meciul din Europa League pierdut cu Antwerp, victoria londonezilor este un pronostic foarte interesant, mai ales dacă luăm în calcul și cota frumoasă oferită. Evenimentul „Tottenham Hotspur câștigă” ne aduge o cotă de 1,62 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Un gol al Herthei Berlin ne aduce o cotă de 1,25

Bundesliga propune în acest weekend câteva dueluri de mare tradiție, printre care și cel dintre Hertha Berlin și Wolfsburg. Programat pentru etapa a șasea din campionatul Germaniei, meciul reprezintă o bună oportunitate pentru gazde să întrerupă seria îngrozitoare de patru înfrângeri consecutive. În ciuda faptului că a pierdut patru dintre primele cinci dueluri ale sezonului, Hertha a reușit să marcheze în trei dintre aceste dueluri.

De cealaltă parte, Wolfsburg a primit gol în ambele deplasări jucate în acest sezon și are și ea un parcurs destul de slab, deși este neînvinsă. Alb-verzii au reușit să câștige un singur meci și au remizat de patru ori. Wolfsburg a primit gol la fiecare meci disputat în deplasare.

ADVERTISEMENT

Având în vedere aceste detalii, duelul de la Berlin reprezintă oportunitatea perfectă pentru Hertha să adauge la „zestrea” de doar trei puncte pe care o deține. Să o învingi pe Wolfsburg nu este, însă, o misiune deloc ușoară în acest sezon, dar marcarea unui gol nu este deloc ceva imposibil. Pentru „Hertha Berlin marchează cel puțin un gol”, cota oferită de Get’s Bet este de 1,25. 

Cotă de 1,25 adusă de un singur gol al Politehnicii Iași în meciul cu FC Viitorul

Liga 1 oferă duminică o partidă foarte interesantă, între Politehnica Iași și Viitorul Constanța. Puternic afectată de coronavirus, formația patronată de Gheorghe Hagi merge în Moldova fără nouă oameni, astfel că va alcătui un prim 11 bazat pe mulți jucători neexperimentați. În aceste condiții, misiunea echipei lui Daniel Pancu ar putea fi facilitată încă o dată, după ce ieșenii au câștigat cu 5-2 acasă, contra celor de la FCSB. Pe atunci, oamenii lui Toni Petrea erau puternic loviți de coronavirus și abordau partida cu fotbaliști tineri și cu mulți jucători nepregătiți. după ce fuseseră forțați să stea în carantină.

Din punct de vedere statistic, primele opt etape ale Ligii 1 au demonstrat că meciurile ambelor echipe generează spectacol. În partidele care au implicat-o pe Poli Iași, s-au marcat nu mai puțin de 32 de goluri! Ce e drept, ieșenii au înscris numai de 11 ori, însă nu a existat niciun meci jucat în Copou în care oamenii lui Pancu să nu marcheze! De cealaltă parte, Viitorul a primit gol aproape de fiecare dată când a jucat în deplasare, exceptând partida cu FC Volutari, din etapa 7. În total, la meciurile constănțenilor s-au înscris 25 de goluri.

În ultimele cinci meciuri directe, Poli Iași a marcat de fiecare dată! Ultima oară când constănțenii mergeau la Iași și plecau fără să primească gol era în luna aprilie a anului 2018, când se impuneau cu 2-0. S-au disputat de atunci, în Copou, alte patru meciuri și de fiecare dată echipa alb-albastră a reușit să înscrie. În aceste condiții, credem că Poli Iași va reuși să înscrie și la meciul de duminică, 1 noiembrie. Evenimentul „Poli Iași marchează peste 0,5 goluri” ne aduge o cotă de 1,25 din partea Get’s Bet.

Cotă totală de 2,54 pentru un câștig de aproape 260 de lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei duminica, 1 noiembrie 2020
Biletul zilei duminica, 1 noiembrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri avem de la Get’s Bet o cotă totală de 2,54 obținută din trei pronosticuri. Avem nevoie ca Poli Iași să înscrie măcar o dată în poarta Viitorului (1,25), Tottenham să o învingă pe Brighton (1,62) și Hertha să înscrie cu Wolfsburg (1,25). Avem astfel posibilitatea să câștigăm aproape 260 de lei dacă vom alege să mizăm 100 de lei pe acest bilet.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT