Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 1 noiembrie 2021. Câștig de aproximativ 400 de lei la Get’s Bet din Serie A și Premier League

Biletul zilei de luni, 1 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de 385 de lei cu ajutorul a două meciuri, unul din Serie A și altul din Premier League.
31.10.2021 | 23:00
Biletul zilei la pariuri luni 1 noiembrie 2021 Castig de aproximativ 400 de lei la Gets Bet din Serie A si Premier League
ADVERTISEMENT

În prima zi a săptămânii alegem să mizăm pe două meciuri care închid etapele din Serie A și Premier League. Vom paria 100 de lei pe o cotă totală 3,85 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Primul meci de pe biletul nostru este cel care închide runda cu numărul 11 din campionatul Italiei. Echipa lui Răzvan Marin, Cagliari, are nevoie disperată de puncte. Este pe ultimul loc în Serie A și va juca în deplasarea de la Bologna, începând cu ora 21:45.

ADVERTISEMENT

Al doilea duel de pe biletul de luni la pariuri trage cortina peste etapa a zecea din Premier League. Wolves primește vizita lui Everton. Cele două echipe se află la jumătatea ierarhiei și se vor înfrunta de la ora 22:00.

Cotă de 1,75 de la Bologna – Cagliari pentru biletul zilei

Bologna are prima șansă în meciul cu Cagliari. Gazdele traversează o perioadă mult mai bună decât cea a echipei lui Răzvan Marin. Înaintea confruntării directe, Bologna are 12 puncte și ocupă locul 13 în Serie A. La capitolul golaveraj este însă pe minus, cu 15 goluri marcate și 22 încasate.

ADVERTISEMENT

În ultimele cinci partide nu a prea strălucit, Bologna înregistrând trei eșecuri, o remiză și un succes. Nu vor fi disponibili la acest meci Bonifazi și Viola, amândoi accidentați.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Caglari este la pământ. Are doar șase puncte strânse până în prezent și e lanterna roșie a clasamentului. Răzvan Marin și colegii săi au marcat 12 goluri și au încasat 22, deci golaverajul este asemănător Bolognei.

ADVERTISEMENT

La fel ca formația gazdă, Cagliari are și ea în ultimele cinci meciuri trei înfrângeri, o victorie și un egal. Cagliari are de partea ei ultima confruntare directă, atunci când a câștigat cu 1-0. Așadar, la acest meci vom miza pe pronosticul „1 solist”, pentru că și cota de 1,75 oferită de Get’s Bet este una atractivă.

Golurile din Wolves – Everton aduc o cotă de 2,25

Wolves și Everton sunt despărțite de doar un punct înaintea meciului direct. „Lupii”sunt pe locul 11, cu 13 puncte, în timp ce „caramelele” ocupă poziția a 9-a, cu 14 puncte. Gazdele sunt în formă bună. Au patru meciuri la rând în campionat fără eșec, dintre care trei au fost victorii și o remiză, cu Leeds United, weekend-ul trecut.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Everton a câștigat doar un punct în ultimele trei runde. A reușit să facă egal pe Old Trafford, cu Manchester United, scor 1-1. După acea remiză, „caramelele” au pierdut cu West Ham, scor 0-1, și cu Watford, scor 2-5. Ultima victorie a lui Everton datează de mai bine de o lună. A fost 2-0, cu Norwich. Astfel, la această confruntare vom alege pronosticul „peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet ne tentează foarte mult.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 385 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul „1 solist” în meciul Bologna – Cagliari și o cotă de 2,25 pentru „peste 2,5 goluri” la Wolves – Everton, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,85. Numai bună pentru un câștig de 385 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: