Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 10 iulie 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri de tenis

Biletul zilei de duminică, 10 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din turneul de Grand Slam de la Wimbledon.
09.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 10 iulie 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri de tenis
Biletul zilei de duminică, 10 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri de tenis, în care se vor decerna trofeele la simplu masculin și dublu feminin, la Wimbledon. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,26 la Unibet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Novak Djokovic – Nick Kyrgios, finala masculină de la Wimbledon. Sârbul, de șase ori campion pe iarba londoneză, este mare favorit.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Elise Mertens/Shuai Zhang – Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, ultimul act de pe tabloul de dublu feminin. Cele mai bune patru jucătoare de dublu de vor afla pe Terenul Central de la All England Tennis Club.

Cotă de 1,91 de la Djokovic – Kyrgios pentru biletul zilei

Nick Kyrgios se află în cel mai bun moment al carierei, fiind calificat în prima sa finală de Grand Slam din carieră, însă presiunea ar putea fi o piedică pentru el în fața unui jucător obișnuit cu astfel de meciuri de mare încărcătură.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Australianul a beneficiat în semifinale de retragerea lui Rafael Nadal din cauza unor probleme medicale, în timp ce Djokovic a confirmat creșterea de la meci la meci și a trecut în patru seturi de favoritul gazdelor Cameron Norrie.

Sârbul caută al șaptelea titlu pe iarba londoneză și astfel să se apropie la un singur Grand Slam de recordul lui Nadal. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 39,5 game-uri”, care are la Unibet o cotă de 1,91.

ADVERTISEMENT

Victoria perechii Mertens/Zhang aduce o cotă de 2,23

Finala de dublu feminin pune față în față cele mai bune două perechi ale momentului. Belgianca Elise Mertens, cea care i-a refuzat Soranei Cîrstea finala la WTA Birmingham, este câștigătoarea de anul trecut, atunci când juca alături de taiwaneza Su-Wei Hsieh.

Krejcikova și Siniakova, care au stat o bună perioadă pe locul 1 în clasamentul WTA, sunt echipa mai închegată, însă cehoaicele parcă sunt în scădere de turație față de anii trecuți, iar la Wimbledon au trecut prin mari emoții în sferturi.

ADVERTISEMENT

Mertens și Zhang au mai jucat un singur turneu împreună, la Birmingham, atunci când s-au retras înaintea finalei din cauza unei accidentări a chinezoaicei, însă au arătat că se completează perfect. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,23 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 426 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,91 pentru pronosticul ”sub 39,5 game-uri” în meciul Novak Djokovic – Nick Kyrgios și o cotă de 2,23 pentru ”1 solis” la Elise Mertens/Shuai Zhang – Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,26. Numai bună pentru un câștig de 426 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT