Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică 11 aprilie 2021. Câștig de aproape 330 de lei din Serie A

10.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 11 aprilie 2021 Castig de aproape 330 de lei din Serie A
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică, 11 aprilie 2021. Două meciuri din etapa a 30-a din Serie A, o cotă totală de 3,29 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de aproape 330 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul dintre Juventus Torino și Genoa, care va începe la ora 16:00. Gazdele au luat o gură mare de oxigen după victoria din restanța cu Napoli, în timp ce genovezii mai au mici emoții cu salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Hellas Verona – Lazio Roma, tot de la ora 16:00. Este un duel în care doar oaspeții au o miză adevărată, locurile de cupe europene, în timp ce gazdele aunt liniștite în partea superioară a clasamentului.

Golurile de la Juventus – Genoa aduc o cotă de 1,57 la biletul zilei

Antrenorul ”Bătrânei Doamne”, Andrea Pirlo, și-a salvat pentru moment postul după succesul cu Napoli, dar orice pas greșit pânăî la finalul sezonului îi poate fi fatal, mai ales că președintele Andrea Agnelli a fost văzut tot mai des în compania fostului tehnician Massimiliano Allegri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cu gândul deja la sezonul ce va urma, oficialii clubului torinez încep să-și asigure viitorul, iar primul care a semnat un nou contract este tânărul fundaș român Radu Drăgușin. Internaționalul de tineret va rămâne la Juve până în vara lui 2025.

Deși pare oarecum scăpată de emoțiile retrgradării, Genoa are o defensivă firavă și de aceea ne așteptă la goluri multe. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,57.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 pentru biletul zilei de la Verona – Lazio

În spatele celor mai puternice șapte formații din Serie A se află Hellas Verona, despre care se poate spune că este revelația sezonului. Croatul Ivan Juric a creat o echipă extrem de compactă, dar care a pierdut trei din ultimele patru partide.

În schimb Lazio o are o serie de trei victorii consecutive, a trecut peste rivala AS Roma și a început să spere la locurile de Champions League. Totul într-o perioadă în care Ștefan Radu a devenit ”regele” lazialilor, fiind jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate în istorie.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Simone Inzaghi are nevoie pentru a-și continua visul și în aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 329 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,57 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Juventus – Genoa și o cotă de 2,10 pentru ”2 solist” la Verona – Lazio, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,29. Numai bună pentru un câștig de 329 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT