Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 11 iulie 2021. Finalele de la Wimbledon și Euro 2020 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de duminică, 11 iulie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două finale importante, cea de la Wimbledon și cea de la Euro 2020.
10.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 11 iulie 2021 Finalele de la Wimbledon si Euro 2020 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 300 de lei
Biletul zilei de duminică, 11 iulie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două finale importante, cea de la Wimbledon și cea de la Euro 2020. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri extrem de echilibrate, ca orice finale care se respectă. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,03 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu finala de la Wimbledon dintre Novak Djokovic și Matteo Berrettini, care va începe la ora 16:00. Liderul clasamentului ATP este într-o formă de zile mari și vrea un nou trofeu de Grand Slam în plamares.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este ultimul act de la Euro 2020, Italia – Anglia, care va avea startul la ora 22:00. Stadionul Wembley va fi gazda unui eveniment mult așteptat de toții fanii fotbalului.

Cotă de 1,90 la biletul zilei de la meciul Djokovic – Berrettini

Finala de la Wimbledon se anunță una extrem de pasionantă, însă italianul Matteo Berrettini pornește cu handicapul că se află pentru prima dată în ultimul act al unui Grand Slam, iar în fața sa se află nimeni altul decât liderul mondial.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pentru Djokovic partida de pe iarba londoneză are o importanță aparte. Va fi a 30-a finală de Grand Slam pe care o va juca în carieră, iar dacă se va impune îi va egala la trofee pe marii săi rivali Roger Federer și Rafael Nadal.

Faptul că a câștigat primele două Grand Slam-uri ale acestui an îi conferă un plus de motivație lui Nole. Pentru această finală vom opta pentru pronosticul ”sub 37,5 game-uri”, pentru că și cota de 1,90 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Italia – Anglia aduce o cotă de 1,58 la biletul zilei

După o lună de meciuri extrem de pasionante, Euro 2020 a ajuns la marea finală în care se vor duela Italia și Anglia, echipele care au dovedit cea mai mare constanță pe durata turneului final.

”Leii” lui Gareth Soutghate au primit un singur gol în toată competiția și sunt echipa cu cea mai bună defensivă, în timp ce ”squadra azzurra” a impresionat prin schimbarea radicală de tactică, lăsând deoparte celebrul ”catenaccio” și producând un fotbal spectacol.

ADVERTISEMENT

Italienii au înscris în toate meciurile de la Euro 2020, în timp ce britanicii au rămas datori doar împotriva Scoției. În aceste condiții vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,58.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 303 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”sub 37,5 game-uri” în meciul Novak Djokovic – Matteo Berrettini și o cotă de 1,58 pentru ”peste 1,5 goluri” la Italia – Anglia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,03. Numai bună pentru un câștig de 303 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT