Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 11 septembrie 2022. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din România și Italia

Biletul zilei de duminică, 10 septembrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu două meciuri din SuperLiga și Serie A.
10.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 11 septembrie 2022 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din Romania si Italia
Biletul zilei de duminică, 10 septembrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu două meciuri din SuperLiga și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Italiei, în care sunt implicate formații care au gânduri de titlu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,66 la NetBet şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, din etapa a 10-a din SuperLiga, care începe la ora 21:30. În Gruia miroase a derby, chiar dacă ambele echipe au pornit mai greu sezonul.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Juventus Torino – Salernitana, din runda a 6-a din Serie A, programată de la ora 21:45. ”Bătrâna Doamnă” pare să aibă un nou sezon în care este condamnată să sufere.

Cotă de 1,83 de la CFR Cluj – Universitatea Craiova pentru biletul zilei

În Gruia se întâlnesc două pretendente la titlu, însă startul sezonului nu le-a fost deloc favorabil și asta și prin prisma faptului că au fost nevoite să-și îndrepte mai mult atenția către evoluțiile din cupele europene.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Însă, acum, cele două formații sunt nevoite să-și îndrepte atenția și către competiția internă, mai ales că etapele se scurg cu repeziciune. Mirel Rădoi a lăudat performanțele lui Dan Petrescu la CFR, în ciuda fatului că tehnicianul clujenilor este tot mai contestat.

Tocmai faptul că punctele sunt extrem de importante pentru ambele combatante, ne așteptă la o partidă închisă și cu puține faze de poartă. La acest meci vom miza pe varianta ”x la pauză”, care are la NetBet o cotă de 1,83.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Juventus aduce o cotă de 2,15

Deși este neînvinsă în cele cinci etape jucate până acum în Serie A, Juventus nu poate fi deplin mulțumită și asta pentru că în trei partide a scos doar rezultate de egalitate și este deja în urma rivalelor la titlu.

În plus, antrenorul Massimiliano Allegri l-a pierdut pentru o perioadă îndelungată pe Paul Pogba, revenit de curând la ”Bătrâna Doamnă” după aventura în premier League, la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Juve are o forță ofensivă de invidiat, iar Salernitana nu este vreun adversar de temut. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 pauză / 1 final”, pentru că și cota de 2,15 oferită de NetBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 394 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 1,83 pentru pronosticul ”x la pauză” în meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova și o cotă de 2,15 pentru ”1 pauză / 1 final” la Juventus Torino – Salernitana, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,94. Numai bună pentru un câștig de 394 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT