Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică 12 septembrie 2021. Meciurile din Premier League și Liga 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 400 de lei

biletul zilei de duminică, ne poate aduce la Get’s Bet un câștig de peste 400 de lei datorită meciurilor din Liga 1 și Premier League
11.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 12 septembrie 2021 Meciurile din Premier League si Liga 1 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Meciurile din Premier League și Liga 1, o cotă de de 4,09 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce duminică un câștig de peste 400 de lei.

Primul meci selectat de noi pentru biletul zilei, este partida dintre Leeds și Liverpool. Un meci ce se anunță un meci cu goluri multe având în vedere disputele din sezonul trecut, unde s-au marcat 9 goluri în două partide.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci selectat de noi pentru biletul zilei, este atracția principală a zilei și anume derby-ul Ligii 1, care se dispută între FCSB și Dinamo. Ambele echipe nu traversează o formă bună, dar noile transferuri făcute de cele două rivale în pauza competițională au reușit să ridice interesul pentru cel mai mare meci din istoria României.

Cotă de 2,10 pentru biletul zilei la meciul dintre Leeds și Liverpool

Leeds a început cu stângul noul sezon din Premier League. Fotbaliștii  lui „El Loco” au pierdut fără drept de apel meciul cu Manchester United și au remizat de două ori, având doar 2 puncte după primele 3 etape. Pauza competițională pare ca le-a venit la fix jucătorilor lui Marcelo Biesla, care este evident că nu trece prin cea mai bună perioadă. Rămâne de văzut dacă Leeds a reușit să schimbe ceva în aceste 2 săptămâni de pauză și dacă vor arată cu totul și cu totul altă față, cea cu care ne-au încântat sezonul trecut. Leeds, ca echipa nou promovată a reușit să termine pe locul 9, la doar 3 puncte de ultimul loc care ducea în Europa.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Liverpool stă mult mai bine decât adversara sa din această rundă. Fosta campioană din Premier League a încept aproape perfect noul sezon din Premier League, cu 2 victorii în care nu a primit gol, 3-0 cu Norwich și 2-0 cu Burnley, iar în ultima etapă, „cormoranii” au remizat, scor 1-1, cu Chelsea, într-un meci în care echipa lui Jurgen Klopp a avut un om în plus mai bine de 45 de minute. Liverpool caută să se revanșeze pentru sezonul trecut, unul care nu a fost chiar reușit, cu echipa de pe Anfield care a prins locul 4 chiar la limită.

Având în vedere meciurile disputate sezonul trecut, unde s-au marcat peste 8 goluri și forma arătată de cele două în acest început de sezon, noi am ales să mizăm pe varianta „ambele marchează și meciul nu se termină egal”, care are o cotă de 2,10 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,95 pentru biletul zilei la meciul dintre FCSB și Dinamo

Un nou episod din cel mai mare din istoria României se dispută azi în Liga 1. Niciuna dintre marile rivale nu se descurcă prea grozav în acest început de sezon. FCSB este pe locul 8 în campionat, cu doar 2 victorii în primele 7 etape. Gigi Becali l-a transferat săptămâna asta pe Constantin Budescu. Echipa lui Edi Iordănescu își va prezenta în această seară si celelalte două mari achiziții făcute în pauza competițională. Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe cel mai probabil vor fi titulari diseară, iar FCSB promite să se revanșeze pentru meciul pierdut categoric cu CFR Cluj.

Campania masivă de transferuri reușită de Dinamo după ridicarea interdicției pare să fi mobilizat suflarea roș-albă. Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit la stadion în primele runde ale sezonului, lucrurile stau complet diferit înaintea meciului cu rivala de moarte. Dinamoviștii au vândut pentru meciul cu FCSB peste 5.000 de bilete din cele 8.000 puse în vânzare. „Câinii” au câștigat ultimul meci direct cu FCSB, în Cupa României, scor 1-o, dar lucrurile stau cu totul diferit față de partida din iarnă.

ADVERTISEMENT

Având în vedere forma celor două, și ultimele meciuri disputate între cele două mare rivlale, noi am ales să mizăm pe varianta „peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,95 la Get’s Bet.

Posibil câștig de peste 400 lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,10 pentru „ambele marchează iar meciul nu se termină egal” la partida dintre Leeds și Liverpool și o cotă de 1,95 pentru „peste 2,5 goluri” la clasicul României dintre FCSB și Dinamo, care combinate ne dau o cotă totală de 4,09. Numai bună pentru un câștig de 409 lei dacă alegem să mizăm suma de 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: