Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 13 noiembrie 2022. Câștig de peste 500 de lei cu meciuri din Franța și Italia

Biletul zilei de duminică, 13 noiembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri din Ligue 1 și Serie A.
12.11.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 13 noiembrie 2022 Castig de peste 500 de lei cu meciuri din Franta si Italia
Biletul zilei de duminică, 13 noiembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri din Ligue 1 și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Italiei și Franței, în care sunt implicate formații cu pretenții la coroana supremă. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,10 la Betano şi aşteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul PSG – AJ Auxerre, din etapa a 15-a din Ligue 1, care începe la ora 14:00. Este ultima reprezentație a galaxiei pariziene înainte de Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Juventus Torino – Lazio Roma, din runda a 15-a din Serie A, programată de la ora 21:45. Derby de gală în Italia cu două dintre cele mai în formă echipe.

Cotă de 2,55 de la PSG – Auxerre pentru biletul zilei

Pe Parc des Princes este ultima reprezentație înainte ca marile staruri ale parizienilor să-și ia zborul către Cupa Mondială, iar fanii vor să vadă o prestație de gală care să le țină de cald până la finalul anului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Trupa lui Christophe Galtier a arătat o forță ofensivă de invidiat, cu un Neymar într-o perioadă de grație, însă ceea ce a surprins cel mai mult la PSG este faptul că a fost pus la punct un sistem defensiv greu de penetrat.

Auxerre este o nou promovată fără prea mari pretenții, dar care visează să rămână pe prima scenă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”nu marchează ambele echipe și peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,55 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cornerele de la Juventus – Lazio aduc o cotă de 2,00

Juventus a părăsit prematur Champions League și se concentrează pe campionat, acolo unde are o serie excelentă de cinci victorii consecutive, dar la Torino va veni Lazio, o altă formație aflată în mare formă.

Trupa lui Maurizio Sarri, adversara celor de la CFR Cluj în 16-imile de finală ale Conference League, s-a cocoțat până pe locul secund în clasament și pare capabilă să ducă o cursă de urmărire a liderului Napoli.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat un joc extrem de deschis în care ambele formații să caute victoria și continue seria bună. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 9,5 cornere”, care are la Betano o cotă de 2,00.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 510 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,55 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe și peste 2,5 goluri” în meciul PSG – AJ Auxerre și o cotă de 2,00 pentru ”peste 9,5 cornere” la Juventus Torino – Lazio Roma, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,10. Numai bună pentru un câștig de 510 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT