Biletul zilei la pariuri, duminică, 13 septembrie 2020. Triplăm miza cu două meciuri

Andrei David   
în Pariuri sportive
12/09/2020, 22:45
Biletul zilei la pariuri, duminică, 13 septembrie 2020. Triplăm miza cu două meciuri
Alexandru Păun in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si AFC Hermannstadt. FOTO: sportpictures.eu

Biletul zilei la pariuri, duminică, 13 septembrie 2020. Pentru propunerea noastră de azi, rămânem în estul Europei, pentru două partide interesante. În Liga 1, campioana CFR are şansa de a-i administra prima înfrângere lui Hermannstadt, iar în Rusia avem parte de un derby al Moscovei, care se anunţă echilibrat.

Prima partidă de pe biletul zilei este duelul Moscovei: ŢSKA – Spartak, de la ora 19:00. Meciul contează pentru etapa cu numărul 7 din campionatul rusesc şi aduce faţă în faţă două formaţii aflate în partea de sus a clasamentului.

CFR Cluj – FC Hermannstadt, de la 21:30, este cea de-a doua confruntare de pe biletul zilei. Campioana nu a pierdut niciunul dintre cele două jocuri pe care le-a disputat până acum, dar acelaşi lucru se poate spune şi despre sibieni, care, însă, nici nu au câştigat.

„Ambele marchează“, primul pronostic de pe biletul zilei

ŢSKA Moscova a strâns 10 puncte din primele 6 etape, dar a disputat 4 dintre ele în deplasare. Graţie zestrei acumulate se clasează pe locul 5 şi se menţine destul de aproape de locul 1. Un succes ar însemna că liderul are cel mult 3 puncte avans. Până acum, ŢSKA a înscris în fiecare meci disputat, marcând 10 goluri, cele mai multe din campionat, la egalitate cu Spartak, Zenit şi Kazan.

VEZI AICI COTELE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI!

Spartak nu a cunoscut înfrângerea în primele 6 etape. Cu 4 succese şi două remize, era pe primul loc la finalul rundei precedente. Dacă la capitolul atac, e la egalitate cu adversarul curent, în apărare stă puţin mai bine. A primit 5 goluri, cu unul mai puţin decât ŢSKA.

Trei din precedentele 4 dueluri directe de pe terenul lui ŢSKA s-au încheiat cu reuşite în ambele porţi. La Betano, „ambele marchează“ are cota 1,77.

Mizăm pe campioană

CFR Cluj n-a cunoscut gustul înfrângerii, dar egalul din runda precedentă de pe teren propriu contra lui Sepsi (0-0) a făcut-o să rateze deja 2 puncte. Elevii lui Dan Petrescu nu au convins nici în meciul inaugural, deşi s-au impus cu 2-1 la Clinceni. Ciprian Deac, unul dintre cei mai buni jucători de la Cluj, nu va fi prezent.

FC Hermannstadt este una dintre cele două formaţii de Liga 1 care nu au pierdut, dar nici nu au câştigat. Două remize au sibienii, 1-1 la Dinamo şi 2-2 „acasă“ contra Academicii.

Hermannstadt nu a învins-o niciodată pe CFR în cele patru directe de până acum. Au fost două succese pentru clujeni şi două rezultate de egalitate.. La ultimul meci din Gruia, campioana s-a impus cu 3-0. „1 şi peste 1,5 goluri“ are cota 1,90 la Betano.

Biletul zilei la pariuri, 13 septembrie 2020
Biletul zilei la pariuri, 13 septembrie 2020

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

Închide ×