Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 14 noiembrie 2021. Câștig de aproape 350 de lei de la Get’s Bet două meciuri din preliminariile CM 2022

Biletul zilei de duminică, 14 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal decisive din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.
13.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 14 noiembrie 2021 Castig de aproape 350 de lei de la Gets Bet doua meciuri din preliminariile CM 2022
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din în care trei dintre cele patru formații implicate își joacă locul la turneul final din Qatar. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,36 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Macedonia de Nord – Islanda, din Grupa J, care va începe la ora 10:00. Slavii sunt la mâna lor pentru a prinde locul de baraj, după ce Islanda a încurcat România la București.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Spania – Suedia, din Grupa B, care are startul la ora 21:45. Este un duel direct pentru prima poziție, ibericii având de partea lor și varianta unui meci egal.

Cotă de 1,80 de la Macedonia de Nord – Islanda pentru biletul zilei

După ce la Euro 2020 a participat în premieră la un turneu final major, Macedonia de Nord este aproape să ofere o nouă surpriză și să ajungă la barajul pentru Cupa Mondial don 2022, iar pentru asta trebuie să învingă Islanda la Skopje.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Nordicii” sunt cu o echipă extrem de tânără și neexperimentată, dar vor trage pentru onoarea lor, așa cum au făcut-o și la București când i-au încurcat pe ”tricolori”. Iar selecționerul Arnar Vidarsson a promis că echipa sa nu se va da la o parte.

Islandezii vor încerca să se apere organizat în fața unei Macedonii care se va arunca pentru a înscrie. Pentru acest meci am ales varianta ”nu marchează ambele echipe”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Meciul Spania – Suedia aduce o cotă de 1,86

Spania – Suedia este finala Grupei B. Cele două formații și-au asigurat cel puțin locul de baraj și se vor lupta pentru cine merge direct la turneul final din Qatar, iar trupa lui Luis Enrique va beneficia, pe lângă avantajul terenului propriu, și de faptul că îi ajunge și un rezultat de egalitate.

”Nordicii” au fost în avantaj în majoritatea timpului în această grupă, dar un eșec total neașteptat în etapa precedentă pe terenul modestei Georgia a făcut ca spaniolii să aibă acum prima șansă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ibericii s-au dovedit tot timpul o echipă spectaculoasă, este totuși un meci decisiv de calificare și probabil că nimeni nu se va arunca orbește în atac de la început. În aceste condiții mizăm pe pronosticul ”sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,86 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 336 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe” în meciul Macedonia de Nord – Islanda și o cotă de 1,86 pentru ”sub 2,5 goluri” la Spania – Suedia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,36. Numai bună pentru un câștig de 336 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT