Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 15 mai 2022. Câștig de peste 500 de lei cu meciuri din Anglia și Spania

Biletul zilei de duminică, 15 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal interesante din Premier League și La Liga.
14.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 15 mai 2022 Castig de peste 500 de lei cu meciuri din Anglia si Spania
Biletul zilei de duminică, 15 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal interesante din Premier League și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Anglia și Spania, în care evoluează echipele aflate pe primele locuri în clasament. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,10 la Betano şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul West Ham United – Manchester City, din etapa a 37-a din Premier League, care va începe la ora 16:00. Ultimul obstacol important pentru trupa lui Pep Guardiola în drumul spre un nou titlu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Cadiz – Real Madrid, din runda a 37-a din La Liga, care are startul la ora 20:30. ”Galacticii” sunt deja campioni, însă gazdele tremură pentru salvarea de la retrogradare.

Cotă de 2,25 de la West Ham – Manchester City pentru biletul zilei

În Londra va avea loc cel mai așteptat meci al rundei, ”cetățenii” fiind obligați să scoată cel puțin un punct pe terenul lui West Ham pentru a păstra prima șansă la titlu cu o etapă înainte de finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Ciocănarii”, care deocamdată nu și-au convins vedeta Declan Rice să semneze prelungirea contractului, par că și-au asigurat locul de cupe europene, dar nu se vor da la o parte din calea formației lui Guardiola.

Nu trebuie uitat că trupa lui David Moyes a pierdut greu în tur pe Etihad Stadium și a eliminat-o pe City din Cupa Ligii. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 3,5 cartonașe”, care are la Betano o cotă de 2,25.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Real Madrid aduce o cotă de 2,27

Real Madrid s-a încoronat de ceva vreme campioană în La Liga, dar asta nu i-a împiedicat pe ”galactici” să facă un adevărat spectacol în runda precedentă, pe Santiago Bernabeu, unde le-au dat celor de la Levante o jumătate de duzină de goluri.

Cadiz, acolo unde românul Florin Andone a jucat foarte puțin, este prima deasupra liniei de salvare cu două etape înainte de finalul sezonului, dar situația este una disperată și o înfrângere cu Real ar putea să o coboare pe pozițiile retrogradabile.

ADVERTISEMENT

Madrilenii nu par dispuși la concesii, ei pregătindu-se intens pentru finala Champions League cu Liverpool. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,27 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 510 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,25 pentru pronosticul ”peste 3,5 cartonașe” în meciul West Ham United – Manchester City și o cotă de 2,27 pentru ”2 solist” la Cadiz – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,10. Numai bună pentru un câștig de 510 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT