ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 15 noiembrie 2020. Profit de 240 de lei în Liga Naţiunilor

Autor: Andrei David | 14.11.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, duminică, 15 noiembrie 2020. Profit de 240 de lei în Liga Naţiunilor
Belgia şi Anglia luptă pentru primul loc în grupa de Liga Naţiunilor. FOTO: hepta.ro

Biletul zilei la pariuri, duminică, 15 noiembrie 2020. Liga Naţiunilor vine cu două partide foarte interesante, în această seară, de la 21:45. Prilej bun să ne mărim bugetul cu un bilet câştigător. Cele două proosticuri alese de noi au împreună cota 3,37 la Get’s Bet, adică un profit de 237 de lei la o miză de 100. 

ADVERTISEMENT

Primul meci de pe biletul zilei este Anglia – Belgia. Cele două formaţii, împreună cu Danemarca, se luptă pentru primul loc al grupei 2, care permite accesul în fazele superioare ale competiţiei.

Italia – Polonia este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Situaţia se repetă şi în grupa 1, unde cele două combatante, alături de Olanda, speră la prima poziţie şi la trofeul Ligii Naţiunilor.

Două goluri, pentru o cotă de 1,68 pe biletul zilei

Belgia este liderul grupei, cu nouă puncte acumulate în primele 4 etape. A învins de două ori Islanda (5-1 pe teren propriu şi 2-1 în deplasare), s-a impus cu scorul de 2-0 în Danemarca, dar a pierdut meciul direct cu adversara din această seară, 1-2 în Anglia. Belgienii au cel mai bun atac din grupă, cu 10 goluri marcate, dar şi cea mai slabă apărare dintre cele trei pretendente la prima poziţie.

ADVERTISEMENT

Anglia a reuşit să răzbune cele două înfrângeri suferite în faţa Belgiei la Cupa Mondială din 2018, ultima dintre ele în finala mică a competiţiei. Britanicii, în schimb, s-au împiedicat cu Danemarca, obţinând un singur punct din două partide (0-0 în deplasare şi 0-1 pe teren propriu). Meciul cu Islanda a fost victorie, dar la limită, 1-0. Englezii au nevoie de un rezultat bun în Belgia pentru a spera, altfel eventualele 3 puncte din ultima etapă cu Islanda nu le vor folosi la nimic. „Ambele marchează“ are cota 1,68 la Get’s Bet.

Apărarea Italiei contribuie cu o cotă de 2,00 la biletul zilei

Italia este singura formaţie neînvinsă din grupa 1, dar are şi cele mai multe remize. Trei egaluri, 1-1 cu Bosnia şi cu Olanda acasă şi 0-0 în Polonia, şi o victorie cu 1-0 în Olanda înseamnă şase puncte pentru „squadra azzura“, cu unul mai puţin decât adversara de astăzi şi unul peste Olanda. Până acum, nu au reuşit să-şi păstreze poarta intactă pe teren propriu, dar, pe de altă parte, nu a primit gol de la polonezi.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Polonia este liderul grupei, cu 7 puncte, dar 6 dintre ele au venit împotriva „lanternei roşii“ Bosnia, pe care a învins-o cu 2-1 în deplasare şi 3-0 pe teren propriu. Cu echipele „grele“, cele pe care le va înfrunta în ultimele două runde, a reuşit un singur punct, egalul 0-0 cu Italia. În Olanda a pierdut cu 0-1, ceea ce înseamnă că, deşi are cel mai bun atac din grupă, a marcat doar Bosniei. Şansele ca acest lucru să rămână valabil şi după etapa cu numărul 5 sunt destul de mari, chiar dacă în atacul lehilor străluceşte, de obicei, Lewandowski. „Polonia nu marchează“ are cota 2,00 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Profit potenţial de 237 de lei pe biletul zilei

Biletul zilei la pariuri, 15 noiembrie 2020
Biletul zilei la pariuri, 15 noiembrie 2020

În concluzie, două partide echilibrate şi extrem de importante pentru ierarhia finală a grupelor 1 şi 2 ne aduc o cotă totală de 3,37 la Get’s Bet. Tot ce trebuie să se întâmple este ca Anglia şi Belgia să înscrie, iar Polonia să nu reuşească să facă asta.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!