Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 15 octombrie 2023. Câștig de 396 de lei

Biletul zilei de duminică, 15 octombrie 2023, poate aduce un câștig de 396 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din preliminariile Euro 2024.
14.10.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 15 octombrie 2023 Castig de 396 de lei
Biletul zilei de duminică, 15 octombrie 2023, poate aduce un câștig de 396 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din preliminariile Euro 2024. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 8-a a preliminariilor pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,16 la Superbet și așteptăm un profit minunat.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Țara Galilor – Croația, din Grupa D, care începe la ora 21:45. Este un meci extrem de important pentru gazde, care au nevoie ca de aer de victorie.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este România – Andorra, din Grupa I, programată tot de la ora 21:45. ”Tricolorii” caută să se revanșeze după pasul greșit în fața Belarusului.

Golurile de la Țara Galilor – Croația aduc o cotă de 2,25

Grupa este una extrem de alambicată, mai ales după ce Turcia s-a impus în runda precedentă pe terenul Croației și a pus echipa lui Zlatko Dalic într-o poziție incomodă pe finalul campaniei de calificare.

ADVERTISEMENT

Galezii sunt la 3 puncte în spatele Croației și la 6 în spatele Turciei, astfel că nu își mai permite nici măcar egalul. Insularii au nevoie de victorie pentru a continua bătălia, însă croații sunt formația cu mai multă experiență.

Zguduiți de eșecul cu Turcia, croații merg pe Cardiff City Stadium să pună capăt emoțiilor privind calificarea la turneul final. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri Croația: peste 1,5”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,85 de la România – Andorra pentru biletul zilei

După remiza de la Budapesta cu Belarus, elevii lui Edi Iordănescu au făcut un pas în spate în bătălia ocupării unuia din primele două locuri, dar sunt în continuare la mâna lor pentru a ajunge în Germania anul viitor.

Pentru asta victoria în fața micuței Andorra este o condiție obligatorie. ”Tricolorii” par să fi trecut cu bine peste rezultatul negativ cu Belarus și sunt pregătiți să ia cu asalt pe Arena Națională poarta celor din Andorra.

ADVERTISEMENT

România este favorită certă, însă jocul gripat pe fază ofensivă dă multe frisoane suporterilor. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist și sub 3,5 goluri”, care are la Superbet o cotă de 1,85.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 396 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,25 pentru pronosticul ”total goluri Croația: peste 1,5” în meciul Țara Galilor – Croația și o cotă de 1,85 pentru ”1 solist și sub 3,5 goluri” la România – Andorra, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,16. Numai bună pentru un câștig de 396 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română