Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 16 mai 2021. Meciurile din Premier League și Liga 1 ne aduc peste 410 de lei!

15.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 16 mai 2021 Meciurile din Premier League si Liga 1 ne aduc peste 410 de lei
Sursa foto: Hotspur HQ
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de duminică, 16 mai, ne poate aduce un câștig de 411 lei mulțumită unei cote totale de 4,11 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri din Premier League și play-off-ul  Ligii 1pentru un câștig substanțial.  

Pentru început vă propunem un pronostic din Premier League. Întâlnirea la care ne-am oprit este cea dintre Tottenham Hotspur și Wolverhampton Wanderers. Pentru londonezi este una dintre puținele șanse rămase de a mai obține punctele de care au nevoie pentru a-și asigura prezența în viitoarea ediție a cupelor europene.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere vine din Liga 1. Ne-am oprit asupra întâlnirii dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB, meci capital pentru roș-albaștrii în lupta pentru titlul național. Echipa lui Toni Petrea a dominat prima parte a sezonului dar a pierdut șefia clasamentului, în play-off, în fața rivalei din ultimii ani, campioana en titre CFR Cluj.

Tottenham – Wolverhampton ne aduce o cotă de 2,50

Întâlnirile dintre Tottenham și Wolverhampton au fost în ultimii ani extrem de echilibrate, cu victorii strânse, de-o parte sau de cealaltă, dar nici remizele nu lipsesc ceea ce ne face să luăm în calcul și această opțiune. În mod normal Spurs nu mai are prea multe de pierdut. Are în schimb toate motivele să atace, să înscrie și să-și apropie victoria. În caz contrar londonezii vor sta la mâna celorlalte partenere de întrecere pentru a afla, probabil abia în ultima etapă, dacă prind trenul de Europa.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pe teren propriu Tottenham a marcat în 9 din ultimele 10 partide și acest amănunt ne dă încredere că și în meciul cu Wolverhampton va găsi resursele și inspirația necesare să ajungă cât mai des în careul advers și să marcheze. Pentru a fi sigură de participarea în viitoarea ediție a competițiilor continentale intercluburi Spurs nu mai are voie să facă pași greșiți, însă în campionatul Angliei absolut orice este posibil.

Având în vedere că vorbim despre un meci în care este implicată Wolverhampton, echipă care primește, totuși, destul de greu mai mult de două goluri per meci, ne așteptăm la un efort considerabil al londonezilor, care, însă, nu mai au prea multe opțiuni și vor trebui să se arunce în atac. Vom miza așadar pe varianta „1X și peste 2,5 goluri”, pont ce are o cotă foarte bună de 2,50 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Sepsi – FCSB ne aduce o cotă de 2,20

În Liga 1 lupta pentru trofeul de campioană se va duce, probabil, până în ultima etapă a sezonului în curs. Nici nu au mai rămas prea multe, doar trei, ceea ce înseamnă că fiecare minut petrecut pe gazon va trebui calculat cu precizie de ceasornicar. Roș-albaștrii au fost vreme îndelungată liderii clasamentului, dar în finalul sezonului antrenorul Toni Petrea s-a văzut obligat să improvizeze aproape meci de meci din cauza numeroaselor indisponibilități.

Luați individual fotbaliștii de la FCSB sunt capabili să desfacă apărările adverse, dar la Sfântu Gheorghe doar Poli Iași, FC Botoșani și FC Voluntari au reușit să înscrie mai mult de un gol, ceea ce spune foarte mult despre organizarea defensivă a echipei lui Leo Grozavu. Covăsnenii vor încerca să profite de scăderea de formă a Universității Craiova pentru a le fura oltenilor medaliile de bronz ale întrecerii interne.

ADVERTISEMENT

Însă, pentru ca acest lucru să se întâmple, Sepsi trebuie să nu piardă în fața FCSB-ului și, de ce nu, chiar să-și adjudece cele trei puncte atât de necesare în duelul cu echipa din Bănie. Secuii pot profita de absențele importante din tabăra bucureștenilor, care și ei dau semne de oboseală în finalul acestui campionat. Mizăm așadar, în Sepsi – FCSB pe „1X și peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 2,20 la Get’s Bet.

411 de lei câștigați cu biletul zilei din 16 mai

În concluzie, cele două dueluri din Premier League, respectiv din Liga 1 ne aduc o cotă totală de 4,11 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm la evoluții dârze, veritabile lupte pentru că și mizele pentru care se joacă sunt mai mult decât importante pentru trei dintre echipele implicate.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT