Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 17 aprilie 2022. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri din Germania și Anglia

Biletul zilei de duminică, 17 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Bundesliga și Cupa Angliei.
16.04.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 17 aprilie 2022 Castig de peste 350 de lei cu meciuri din Germania si Anglia
Biletul zilei de duminică, 17 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Bundesliga și Cupa Angliei. Sursă foto: EPA-EFE/Vince Mignott
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Germania și Anglia, în care evoluează echipe care la mijlocul săptămânii au trăit dezamăgiri uriașe în Champions League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,53 la Unibet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Arminia Bielefeld – Bayern Munchen, din etapa a 30-a din Bundesliga, care va începe la ora 16:30. Bavarezii par a avea o misiune ușoară la prima vedere pe terenul unei echipe care se luptă din greu pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Chelsea – Crystal Palace, din semifinalele Cupei Angliei, care are startul la ora 18:30. Derby londonez pe celebrul stadion Wembley pentru un loc în marea finală.

Golurile de la Bielefeld – Bayern aduc o cotă de 1,84

Bayern a trăit unul dintre cele mai negre momente din istorie după ce a fost eliminată în sferturile de finală ale Champions League de Villarreal. Fanii și presa nu i-au iertat pe jucătorii bavarezi pentru această umilință.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Antrenorul Julian Nagelsmann este, în opinia fanilor, țapul ispășitor pentru acest eșec, iar cei mai radicali dintre ei i-au trimis sute de aminențări cu moartea pe rețelele de socializare. Și nu numai lui, ci și mamei sale.

Este clar că meciul de la Bielefeld este un moment propice pentru Bayern să spele rușinea de la mijlocul săptămânii. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 3,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 1,84.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,92 de la Chelsea – Crystal Palace pentru biletul zilei

Deși a plecat cu un dezavantaj de două goluri după meciul din tur, Chelsea a jucat cu multă încredere pe Santiago Bernabeu și la un moment dat a condus cu 3-0, dar a ratat calificarea în prelungiri.

Managerul Thomas Tuchel a făcut o criză de nervi la finalul întâlnirii, dar acum trebuie să treacă peste acel meci și să-și focuseze elevii pentru semifinala cu Palace, deoarec eeste singura șansă la un trofeu pentru ”albaștri”.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat să vedem un joc extrem de spectaculos, deoarece și Crystal Palace este o formație căruia îi place să etaleze un fotbal ofensiv. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,92 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 353 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,84 pentru pronosticul ”peste 3,5 goluri” în meciul Arminia Bielefeld – Bayern Munchen și o cotă de 1,92 pentru ”peste 2,5 goluri” la Chelsea Londra – Crystal Palace, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,53. Numai bună pentru un câștig de 353 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT