Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 17 ianuarie 2021. Triplăm banii cu două victorii

16.01.2021 | 23:58
Biletul zilei la pariuri, duminică, 17 ianuarie 2021. Triplăm banii cu două victorii
Manchester City, favorită în faţa lui Crystal Palace în Premier League. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică, 17 ianuarie 2021. Două formaţii cu aspiraţii la titlul de campioană în Anglia şi Franţa ne aduc o cotă de 3,01 la Get’s Bet. Am ales acelaşi pronostic în ambele partide şi sperăm să ne triplăm investiţia de 100 de lei.

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Manchester City şi Crystal Palace, de la 21:15, în etapa a 19-a din Premier League. Gazdele sunt favorite fără dubiu, mai ales că au o serie foarte bună pe teren propriu, iar oaspeţii nu strălucesc în deplasare.

ADVERTISEMENT

Lyon – Metz, de la 22:00, în runda cu numărul 20 din Ligue 1, este a doua partidă de pe biletul zilei. Lyon conduce clasamentul şi are o singură înfrângere în acest sezon de campionat, în timp ce Metz nu a mai cunoscut gustul victoriei de trei meciuri.

Un succes la zero aduce o cotă de 1,64 pe biletul zilei

Manchester City e pe locul al treilea din Premier League, la un punct de Liverpool şi 4 de liderul Manchester United, dar trupa condusă de Pep Guardiola are un meci mai puţin disputat. O victorie în restanţa cu pricina echivalează cu poziţia secundă şi o diferenţă de un singur punct faţă de primul loc. City are 7 succese consecutive în toate competiţiile, iar în 5 dintre ele nu a primit gol. Pe teren propriu, a pierdut ultima dată pe 27 septembrie, 2-5 cu Leicester, iar de atunci au mai fost 9 victorii şi două remize. Doar trei goluri au încasat „cetăţenii“ în cele 9 jocuri amintite.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Crystal Palace are 23 de puncte din 18 partide şi se află în a doua jumătate a clasamentului. Vine după 3 deplasări în care a marcat un singur gol, dar a scos 2 puncte: 1-1 la West Ham, 0-3 la Aston Villa şi 0-0 la Arsenal. De altfel, Palace nu a găsit poarta adversă în 7 dintre cele 11 deplasări din acest sezon, şi niciodată în precedentele 3 partide, dacă includem şi meciul de Cupă cu Wolves.

În duelurile directe de pe terenul lui Manchester City, Palace a ieşit neînvinsă în ultimele două meciuri. 3-2 în 2018 şi 2-2 în 2020 au însemnat patru puncte pentru Palace smulse pe terenul uneia dintre cele mai bune formaţii de pe continent. Înainte de aceste două partide însă, City avea 9 victorii consecutive, golaveraj 29-3, şase jocuri fără gol marcat pentru oaspeţi. „Manchester City câştigă la zero“ are cota 1,64 la Get’s Bet.

Lyon contribuie cu o cotă de 1,83 la biletul zilei

Lyon are un parcurs incredibil în Ligue 1, cu o singură înfrângere în cele 19 partide de până acum, pe 19 septembrie 2020, la Montpellier. Gazdele au strâns 16 partide fără eşec, dintre care 10 au fost victorii. Lyon are al doilea atac şi a patra defensivă din Ligue 1, iar Memphis Depay, este al doilea golgheter al campionatului cu 11 reuşite.

ADVERTISEMENT

Metz are 25 de puncte, dintre care doar 10 sunt câştigate în deplasare. Oaspeţii au cea mai mică medie de reuşite pe meci, 2 (golaveraj 20-18), iar pe teren străin a înscris de 8 ori în 9 partide. De câte ori a reuşit să înscrie afară, Metz a plecat cu cel puţin un punct. Toate cele 3 înfrângeri în deplasare au fost cu scorul de 0-1, cu Lille, PSG şi Rennes.

Pe terenul lui Lyon, Metz nu a reuşit să înscrie de când a promovat. A fost, pe rând, 2-0 (2015), 5-0 şi 2-0 (2017) şi 2-0 (2019). De altfel, în confruntările directe, oaspeţii de azi au pierdut de fiecare daă în precedentele 8 întâlniri, marcând o singură dată. „Lyon câştigă la zero“ are cota 1,83 la Get’s Bet.

Triplăm banii cu două victorii

Biletul zilei la pariuri
Biletul zilei la pariuri

În concluzie, două succese la zero, Manchester City în faţa lui Crystal Palace şi Lyon cu Metz, ne pot aduce nu mai puţin de 300 de lei, dacă alegem să mizăm 100 de lei pe o cotă de 3,01 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri