Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 17 iulie 2022. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri de fotbal

Biletul zilei de duminică, 17 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din prima etapă din SuperLiga.
16.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 17 iulie 2022 Castig de peste 350 de lei cu meciuri de fotbal
Biletul zilei de duminică, 17 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din prima etapă din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatul României, în care gazdele sunt favorite certe. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,54 la NetBet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Farul Constanța – FC U Craiova, care se va disputa de la ora 18:30. Trupa lui Gică Hagi vizează din nou play-off-ul, în timp ce oltenii vor să fie surpriza sezonului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FCSB – Universitatea Cluj, programat de la ora 21:30. ”Roș-albaștrii” sunt hotărâți să oprească hegemonia celor de la CFR Cluj și beneficiază de un start de stagiune lejer.

Cotă de 1,68 de la Farul – FC U Craiova pentru biletul zilei

Constănțenii pornesc din postura de favoriți, mai ales că Gică Hagi a făcut remanieri importante în lot. Tehnicianul Farului a readus la echipă jucători importanți, precum Denis Alibec, Gabriel Torje, Tudor Băluță sau Dragoș Nedelcu.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, oltenii sunt în euforia eliberării din închisoare a patronului Adrian Mititelu, însă noul antrenor Marius Croitoru are nevoie probabil de o perioadă de timp pentru a pune pe picioare o formație solidă.

Tocmai din cauza acestor schimbări din ambele tabere e posibil să nu existe o coeziune puternică. La acest meci vom miza pe varianta ”nu marchează ambele echipe”, care are la NetBet o cotă de 1,68.

ADVERTISEMENT

Rezistența clujenilor aduce o cotă de 2,10

FCSB pleacă la drum în acest sezon cu gândul de a opri dominația celor de la CFR Cluj, însă startul, deși nu pare deloc dificil împotriva unei nou-promovate, poate fi periculos din cauza absențelor și a lipsei de meciuri oficiale.

Universitatea Cluj are un moral solid după ce în barajul stagiunii precedente a reușit să producă marea surpriză și au reușit promovarea trimițând-o pe Dinamo în premieră în Liga 2, însă SuperLiga este cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Erik Lincar a înțeles acest lucru și probabil va încerca să tragă cu dinții pentru a scoate o remiză. În aceste condiții, am ales pronosticul ”x2 la pauză”, pentru că și cota de 2,10 oferită de NetBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 354 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 1,68 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe” în meciul Farul Constanța – FC U Craiova și o cotă de 2,10 pentru ”x2 la pauză” la FCSB – Universitatea Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,54. Numai bună pentru un câștig de 354 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT