Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 17 octombrie 2021. Câștig de peste 350 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga 1 și La Liga

Biletul zilei de duminică, 17 octombrie 2021, poate aduce un câștig de 356 de lei cu ajutorul a două înfruntări extrem de atractive din campionatele României, respectiv al Spaniei.
17.10.2021 | 00:01
Biletul zilei la pariuri duminica 17 octombrie 2021 Castig de peste 350 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga 1 si La Liga
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de duminică, 17 octombrie 2021 vă propunem două meciuri extrem de atrăgătoare pentru biletul zilei la pariuri. Sunt două înfruntări pe care generic le numim derby-uri, în care echipele nu vânează doar gloria sportivă, ci poziționări cât mai bune în clasamentele celor două campionate la care vom face referire. Ca să facem această seară și mai atractivă am găsit două cote care să aducă și o sumă de bani pe măsură. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,56 la Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de duminică, 17 octombrie 2021, la pariuri, cu meciul care ține capul de afiș al acestei zile în Liga 1, Rapid – CFR Cluj, din etapa a 12-a a campionatului intern. Alegerea noastră în ceea ce privește pontul ales nu este deloc surprinzătoare și vom încerca să argumentăm cât mai bine de ce credem într-o victoria a campioanei României.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere ne pregătim să urmărim un duel pe care în mod normal am fi obișnuiți să-l vedem într-o fază superioară a Ligii Campionilor, Barcelona – Valencia. Însă, vremea când cele două mari rivale se duelau și la nivelul cupelor europene a cam trecut, însă acest lucru nu știrbește deloc strălucirea unui astfel de duel.

Rapid – CFR Cluj ne aduce o cotă de 1,86 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul de la Mioveni, căci acolo se dispută întâlnirea dintre Rapid București și CFR Cluj. Pentru prima oară de la revenirea în Gruia, Dan Petrescu are la dispoziție întreg lotul de jucători. Acest lucru a dus și la o schimbare radicală a discursului celui pentru care orice meci pornește cu handicap pentru echipa lui.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

CFR-ul și-a mai recuperat toți jucătorii indisponibili, cel mai mare câștig fiind evident cei din linia ofensivă. Veți fi de acord că oricât de solidă ar fi campioana țării, din punct de vedere al lotului, în atac au arătat grave carențe și pe vremea lui Marius Șumudică și cu Dan Petrescu revenit la CFR pe cai mari.

Vom miza pe victoria clujenilor și pentru că Rapid a depășit faza entuziasmului revenirii în primul eșalon și pentru că ultimele rezultate ale giuleștenilor au reliefat adevărata față a trupei lui Mihai Iosif, o echipă inimoasă, experimentată, dar limitată totuși. Vom miza pe ”X2 și peste 1,5 goluri”, care are o cotă foarte bună de 1,86 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,90 pe biletul zilei la Barcelona – Valencia

A doua propunere de pe biletul zilei de duminică, 17 octombrie 2021, este și mai interesantă. Față în față se vor afla două dintre echipele importante ale Spaniei și, cândva, și ale Europei. În mod normal o confruntare Barcelona – Valencia ar trebui să fie o încântare sportivă. Și chiar dacă cele două nu mai sunt la nivelul de altă dată, noi tot vom miza pe ceea ce știm că reprezintă un astfel de meci.

În ciuda începutului de sezon deloc favorabil, Barcelona este și de această dată favorită. Rezultatele nu au fost de partea catalanilor în ultima vreme, dar și Ronald Koeman se poate mândri cu câteva reveniri care ar trebui să mai schimbe puțin din impresia nu cea mai bună lăsată de trupa de pe Camp Nou și în La Liga și în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Kun Aguero este conform presei iberice gata să-și facă debutul în blaugrana și, așa cum îl știm, argentinianul ar trebui să fie decisiv. A așteptat atât de mult primul meci pe Camp Nou. Meciul cu Valencia este și unul al orgoliilor, iar o astfel de partidă i se potrivește perfect lui Aguero pentru a demonstra că nu a fost ales degeaba să readucă spectacolul pe Camp Nou.

Să mai spunem și că ambele oponente sunt datoare față de fani, ca să completăm lista argumentelor care ne fac să credem cu tărie că vom asista la un meci deschis cu goluri multe în ambele porți. Așadar mergem pe ”ambele marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,90.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 356 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică, 17 octombrie 2021, la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,86 pentru pronosticul ” X2 și peste 1,5 goluri” în meciul dintre Rapid și CFR Cluj și o cotă de 1,90 pentru ”ambele marchează”, în Barcelona – Valencia care, combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,56, numai bună pentru un câștig de 356 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: