Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică 18 aprilie 2021. Câștig de peste 340 de lei din Serie A

17.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 18 aprilie 2021 Castig de peste 340 de lei din Serie A
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică 18 aprilie 2021. Două meciuri din etapa a 31-a din Serie A, o cotă totală de 3,41 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 340 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul dintre AC Milan și Genoa, care va începe la ora 13:30. Gazdele trag cu dinții să păstreze locul de Champions League, în timp ce oaspeții par scăpați de grijile retrogradării.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este derby-ul Atalanta – Juventus, de la ora 16:00. Formațiile aflate pe locurile 3 și 4 în campionatul Italiei se pregătesc să ofere un spectacol de calitate, ambele echipe fiind recunoscute pentru jocul ofensiv.

Meciul Milan – Genoa aduce o cotă de 2,10 la biletul zilei

Milan a avut evoluții inconstante în acest an, s-a îndepărtat semnificativ de lupta la titlu, iar acum tremură serios și pentru locul de Champions League, de aceea o victorie în partida cu Genoa este obligatorie.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Oaspeții par să nu aibă probleme cu retrogradarea, dar orice serie negativă îi poate duce în zona fierbinte, așa că este de așteptat ca la întâlnirea de duminică să încerce să închidă jocul și să spere că poate pleca cu un punct.

Stefano Pioli nu-l va avea la dispoziție pe Zlatan Ibrahimovic, după ce suedezul a luat cartonașul roșu în runda precedentă. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Atalanta – Juventus aduc o cotă de 1,62

Întâlnirea de la Bergamo este un adevărat șoc în Italia pentru că ambele echipe se află în luptă strânsă pentru un loc în viitorul sezon al Champions League. Un eșec în acest derby poate fi fatal pentru oricare dintre ele.

”Bătrâna Doamnă” merge la Bergamo fără superstarul Cristiano Ronaldo, care a resimțit dureri musculare toată săptămâna, iar Andrea Pirlo trebuie să găsească soluțiile cele mai bune dacă își dorește să continue pe banca tehnică a campionilor.

ADVERTISEMENT

Atalanta și Juventus sunt recunoscute pentru apetitul ofensiv arătat în Serie A și de aceea vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,62.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 341 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,10 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în meciul AC Milan – Genoa și o cotă de 1,62 pentru ”peste 2,5 goluri” la Atalanta Bergamo – Juventus Torino, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,41. Numai bună pentru un câștig de 341 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT