Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 18 iulie 2021. Câștig de aproape 350 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga 1 și campionatul Norvegiei

Biletul zilei de duminică, 18 iulie 2021, poate aduce un câștig de 349 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
17.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 18 iulie 2021 Castig de aproape 350 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga 1 si campionatul Norvegiei
ADVERTISEMENT

Liga 1 a pornit la drum și primele meciuri, chiar dacă nu întru totul spectaculoase, ne țintuiesc în fața micilor ecrane. Iar atunci când Rapid revine oficial în eșalonul de elită, și mai ales după campania de transferuri mai mult decât interesantă, nu aveam cum să ocolim acest meci. Pariem azi și pe un meci care se va disputa în nordul continentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,49 la  Get’s Bet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de duminică, 18 iulie 2021, la pariuri cu meciul Tromso – Rosenborg, din Eliteserien, primul eșalon valoric al Norvegiei, care va începe la ora 19:00. Sigur că am fi tentați să mergem pe mâna oaspeților, dar noi vom încerca să vă convingem că și gazdele au șansa lor și o cotă bună la pariuri.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire este și cea mai așteptată a zilei. Rapid revine oficial în Liga 1 și așteptăm cu interes să-i vedem la lucru pe Săpunaru și Junior Morais. Meciul este programat de la ora 21:30 și veți vedea că avem toate motivele să pariem pe această întâlnire.

Tromso – Rosenborg ne aduce o cotă de 1,86 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe un meci din campionatul Norvegiei. Despărțite de 9 puncte și tot atâtea locuri în clasament, cele două oponente pornesc în luptă cu un singur gând, să-și reabiliteze imaginea, nu tocmai bună pe  care au arătat-o în acest început de sezon.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Tromso nu este vreuna dintre echipele care să facă spectacol în Norvegia și nici nu e obișnuită cu aerul tare de la vârful ierarhie interne. Însă, acest lucru nu o transformă într-o victimă sigură, chiar dacă diferența de valoare e net în favoarea oaspeților din Rosenborg, multipla campioană a țării. Problema celor de la Rosenborg este că încă nu și-au găsit ritmul.

Oaspeții au una dintre cele mai bune linii ofensive, dar și o apărare extrem de fragilă, dovadă stând faptul că în toate cele șase meciuri disputate în deplasare au încasat cel puțin un gol. Vom miza, poate un pic riscant, pe ”1X și peste 1,5 goluri”, pentru că și cota de 1,86 oferită de  Get’s Bet este la fel de atractivă precum se anunță meciul în sine.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,86 pe biletul zilei la Rapid – Chindia Târgoviște

A doua propunere de pe biletul zilei de duminică, 18 iulie, este și mai interesantă și mai atractivă decât prima. Revenim, fie și doar imaginar, în țară pentru întâlnirea dintre Rapid București și Chindia Târgoviște, din etapa inaugurală a noului campionat. Am ales acest meci și pentru farmecul de a-i revedea pe cei de la Rapid în prima ligă, dar și pentru că e un meci în care nu există multe opțiuni de pariere.

Asta nu trebuie să ne demoralizeze. Evident, opțiunile sunt numeroase și fiecare alegem ceea ce considerăm că e mai aproape de cunoștințele și așteptările noastre. Noi vom încerca să argumentăm de ce nu ne așteptăm la un meci cu goluri multe. Asta nu înseamnă că nu va fi un joc spectaculos.

ADVERTISEMENT

Revenită în eșalonul de elită Rapid va încerca să obțină un rezultat de moral, și pentru jucători, și pentru suporteri. Așadar nu trebuie să fim exagerat de optimiști că vom asista la o ploaie de goluri, deși, până la urmă, în sport orice este posibil. Însă, Chindia Târgoviște s-a remarcat în precedenta ediție a Ligii 1 tocmai prin jocul defensiv excelent pus în practică de dâmbovițeni. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”1X și sub 2,5 goluri”, care are la  Get’s Bet o cotă de 1,86.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 349 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică, 18 iulie, la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 1,86 pentru pronosticul ”1X și peste 1,5 goluri” în meciul Tromso – Rosenborg și o cotă de 1,86 pentru ”1X și sub 2,5 goluri” la Rapid – Chindia Târgoviște, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,49, numai bună pentru un câștig de 349 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT