Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 19 martie 2023. Câștig de peste 600 de lei cu meciuri din România și Spania

Biletul zilei de duminică, 19 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și La Liga.
18.03.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 19 martie 2023 Castig de peste 600 de lei cu meciuri din Romania si Spania
Biletul zilei de duminică, 19 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Spaniei, care sunt adevărate derby-uri și care pot decide lucruri importante la vârf. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,47 la Superbet şi aşteptăm un profit binevenit.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul CFR Cluj – Rapid București, din prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, care începe la ora 19:00. Campionii en-titre pornesc favoriți, dar giuleștenii vor să intre în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Barcelona – Real Madrid, din runda a 26-a din La Liga, programată de la ora 22:00. Catalanii au un avans important în clasament și pot juca la așteptare.

Cotă de 1,85 de la CFR Cluj – Rapid pentru biletul zilei

În Gruia are o loc un meci extrem de important pentru viitorul play-off-ului. Dacă pentru CFR lupta la titlu va continua în orice variantă, Rapidul dacă pierde în fața campioanei en-titre își poate lua adio de la trofeu.

ADVERTISEMENT

Deși au afirmat tot timpul că titlul nu este un obiectiv realist în acest sezon, fanii au început să pună presiune după ce formația a ajuns între primele 6 la finalul sezonului regulat. Doar că Adi Mutu știe cât de dificil este drumul spre marele premiu.

Duelul ”feroviar” va fi decis probabil de micile detalii, însă un lucru este clar, Rapidul nu poate aștepta prea mult și trebuie să riște. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri Rapid: 1-2”, care are la Superbet o cotă de 1,85.

ADVERTISEMENT

Remiza din Barcelona – Real Madrid aduce o cotă de 3,50

Marele El Clasico este așteptat cu sufletul la gură în întreaga lumea, deoarece fanii fotbalului vor să știe dacă Barcelona poate pune capăt ultimilor ani de dominație ai marii rivale, mai ales că are de partea sa și un Camp Nou vulcanic.

Catalanii trec printr-un nou moment dificil după ce au apărut informații că ar fi implicați în scandalul banilor pentru arbitri din Spania, iar ”galacticii” vor să profite de acest lucru și să reducă diferența din clasament la doar 6 puncte.

ADVERTISEMENT

După mulți ani este o situație ciudată în La Liga, Barcelona având cea mai bună apărare și Realul cel mai bun atac. În aceste condiții, am ales pronosticul ”x solist”, pentru că și cota de 3,50 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 616 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,85 pentru pronosticul ”interval goluri Rapid: 1-2” în meciul CFR Cluj – Rapid București și o cotă de 3,50 pentru ”x solist” la FC Barcelona – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,47. Numai bună pentru un câștig de 616 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT