Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 19 septembrie 2021. Câștig de peste 440 de lei de la Get’s Bet cu super meciuri

Biletul zilei de duminică, 19 septembrie 2021, poate aduce un câștig de 441 de lei cu ajutorul a două înfruntări extrem de interesante din Anglia, respectiv Spania.
18.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 19 septembrie 2021 Castig de peste 440 de lei de la Gets Bet cu super meciuri
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de duminică, 19 septembrie 2021, vă propunem două meciuri extrem de interesante pentru biletul zilei la pariuri. Ambele meciuri sunt printre cele mai așteptate din Anglia, respectiv Spania. Sunt implicate patru dintre cele mai iubite echipe din campionatele amintite, iar distribuțiile lor ne garantează două spectacole sportive de înaltă ținută. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,41 la Get’s Bet şi așteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de duminică, 19 septembrie 2021, la pariuri, cu meciul dintre Tottenham Hotspur și Chelsea. Este unul dintre cele mai generoase dueluri din punct de vedere al ofertelor de pariere. Partida se dispută de la ora 18:30, pe New Tottenham Stadium și, să recunoaștem că suntem puțin alintați din punct de vedere al multitudinii de opțiuni pe care ni le oferă.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în Spania. Un meci între Valencia și Real Madrid este un privilegiu pentru orice suporter, indiferent de echipa pe care o susține. Meciul se joacă pe Mestalla, de la ora 22:00, și este capul de afiș al rundei cu numărul cinci din La Liga.

Tottenham – Chelsea ne aduce o cotă de 2,10 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul de la Londra dintre Tottenham și Chelsea. Gazdele au impresionat în acest început de sezon în Anglia prin faptul că au câștigat primele trei meciuri ale noului campionat, victoria din runda inaugurală 1-0 cu campioana Manchester City fiind și prima mare surpriză.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Însă, numărul mare de jucători indisponibili, între care Giovani Lo Celso, Ryan Sessegnon, Eric Dier, Japhet Tanganga și Son Heung-min, vor fi greu de suplinit într-o înfruntare care pornește din start cu un avantaj, dacă nu considerabil, suficient de evident în favoarea deținătoarei trofeului Ligii Campionilor. Nici în acest sezon, Tottenham nu joacă cu mult mai spectaculos decât în ultimii ani, dar instalarea portughezului Nuno Espirito Santo a redat încrederea unor jucători care evoluau mult sub potențial sub conducerea lui Jose Mourinho.

Pulisic și James sunt absențele din tabăra campioanei Europei, care însă nu au darul de a genera panică nici pe banca lui Chelsea, nici în rândul fanilor ”albaștrilor”. Mergem pe ideea că sunt o mulțime de opțiuni de pariere, dar noi am ales un pont care să ne aducă și un profit bun, și să fie și unul realist. În aceste condiții vom miza pe ”ambele marchează”, care are o cotă foarte bună de 2,10 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 pe biletul zilei la Valencia – Real Madrid

A doua propunere de pe biletul zilei de duminică, 19 septembrie 2021, este și ea la fel de atractivă, doar că de această dată vorbim de un fotbal ceva mai latin. La Valencia se întâlnesc cea mai titrată echipă a orașului și Real Madrid, a doua cea mai titrată echipă a Spaniei. Și în acest caz vorbim de numeroase indisponibilități, trei în tabăra madrilenilor și două la Valencia.

Însă, chiar și fără Kross, Memdy și Ceballos, respectiv Blanco și Piccini, în loturile celor două oponente regăsim suficiente nume stelare astfel că și în acest caz spectacolul sportiv este garantat. Atât ”liliecii” cât și trupa ”los blanco” sunt echipe neînvinse în actualul campionat, ba chiar cu linii de clasament trase la indigo, câte trei victorii și o remiză de fiecare parte. Real Madrid are de partea ei golaverajul superior, ceea ce o face lider în La Liga, chiar deasupra Valenciei.

ADVERTISEMENT

Un amănunt important în alegerea pontului pe care vi-l propunem este acela că ambele oponente au înscris mult în acest început de campionat și au medii mai mult decât atractive de goluri per meci, peste două reușite în cazul Valenciei, a chiar peste 3 goluri per meci în cazul madrilenilor.

În mod normal am spune că orice este posibil într-un duel Valencia – Real Madrid însă nu vom miza pe succesul uneia sau a celeilalte, ci vom miza pe goluri, mule goluri. Așadar mergem pe ”ambele marchează și peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,10.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 441 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică, 19 septembrie 2021, la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,10 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul dintre Tottenham Hotspur – Chelsea și aceeași cotă de 2,10 pentru ”ambele marchează și peste 2,5 goluri”, în Valencia – Real Madrid care, combinate pe un singur bilet, ne dau o cotă totală de 4,41, numai bună pentru un câștig de 441 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT