Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 2 mai 2021. Golurile din Premier League aduc un câștig de peste 320 de lei

01.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 2 mai 2021 Golurile din Premier League aduc un castig de peste 320 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică, 2 mai 2021. Două meciuri din etapa a 34-a din Premier League, o cotă totală de 3,29 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 320 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul dintre Newcastle United și Arsenal Londra, care va începe la ora 16:00. ”Tunarii” au un sezon modest în Premier League și singura șansă să prindă un loc de Champions League în sezonul viitor este să câștige Europa League, acolo unde sunt în semifinale.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este derby-ul Manchester United – Liverpool, de la ora 18:30. ”Cormoranii” își joacă una dintre ultimele șanse pentru a prinde Top 4 și un loc în ediția viitoare a Champions League.

Meciul Newcastle – Arsenal aduce o cotă de 1,80 la biletul zilei

Gazdele visează la o victorie care ar aduce liniștea în privința salvării de la retrogradare și pot beneficia de faptul că Arsenal este prinsă între ”dubla” cu Villarreal din Europa League, singura competiție prin care elevii lui Mikel Arteta pot ptinde un loc de Champions League.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Și așa lipsită de o mulțime de jucători, Arsenal va încerca să nu se obosească prea tare în deplasarea de la Newcastle, în speranța că va putea întoarce rezultatul nefavorabil înregistrat în Spania.

Ținând cond de toate aceste lucruri și de faptul că ”coțofenele” au una dintre cele mai slabe defensive, vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,83 pentru biletul zilei de la Manchester United – Liverpool

Manchester United este cu sacii în căruță în Premier League, acolo unde doar printr-o minune mai poate pierde locul 2, dar întâlnirea de pe Old Trafford este una decisivă pentru trupa lui Jurgen Klopp.

Tehnicianul neamț are în continuare mari probleme în defensivă, dar încearcă să compenseze cu forța ofensivă. Așteptăm un meci deschis, deoarece gazdele nu au nicio miză, iar Liverpool este obligată să iasă la atac.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Solskjaer vin după spectatcolul ofensiv arătat în meciul cu Roma din Europa League și în aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,83 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 329 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Newcastle United – Arsenal Londra și o cotă de 1,83 pentru ”peste 2,5 goluri” la Manchester United – Liverpool, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,29. Numai bună pentru un câștig de 329 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT