Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 2 octombrie 2022. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din Anglia și Spania

Biletul zilei de duminică, 2 octombrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și La Liga.
01.10.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 2 octombrie 2022 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din Anglia si Spania
Biletul zilei de duminică, 2 octombrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și La Liga. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două două întâlniri de fotbal din campionatele Anglie și Spaniei în care evoluează campioanele en-titre. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,95 la Betano şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Manchester City – Manchester United, din etapa a 9-a din Premier League, care începe la ora 16:00. Derby-ul orașului vine într-un moment în care ambele echipe se află în formă foarte bună.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Real Madrid – Osasuna Pamplona, din runda a 7-a din La Liga, programată de la ora 22:00. ”Galacticii” au victorii pe linie în acest sezon și caută să-și păstreze linia intactă.

Cotă de 2,05 de la derby-ul orașului Manchester pentru biletul zilei

Cel mai așteptat derby din Anglia aduce față în față o formație Manchester City unde Pep Guardiola a pus la punct o adevărată mașinărie de fotbal și o echipă Manchester United care pare să înceapă să asimileze informațiile venite de la Erik ten Hag.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Duelul de pe Etihad Stadium pare să se învârtă în jurul formei extraordinare arătate de Erling Haaland după transferul la ”cetățeni”, însă ”diavolii roșii” par să nu se teamă de forța norvegianului.

City este cea mai eficientă echipă din Premier League, dar nici United nu este de lepădat pe fază ofensivă, mai ales de când superstarul Cristiano Ronaldo a fost tras pe banca de rezerve. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 1,5 goluri în prima repriză”, pentru că și cota de 2,05 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Real Madrid – Osasuna aduc o cotă de 1,93

Trupa lui Carlo Ancelotti pare greu de răpus în acest start de sezon, reușind victorii pe linie în toate competițiile, dar Osasuna arată o încredere uriașă înainte de venirea pe Santiago Bernabeu.

Realul doboară recorduri pe bandă rulantă, iar vestea revenirii lui Karim Benzema nu poate fi decât una benefică, chiar dacă brazilienii Vinicius și Rodrygo au arătat că pot duce în spate atacul madrilenilor.

ADVERTISEMENT

Cu patru victorii în 6 etape, Osasuna este revelația acestui start de sezon, așa că se preconizează o partidă de foarte bună calitate. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, care are la Betano o cotă de 1,93.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 395 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,05 pentru pronosticul ”peste 1,5 goluri în prima repriză” în meciul Manchester City – Manchester United și o cotă de 1,93 pentru ”ambele marchează” la Real Madrid – Osasuna Pamplona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,95. Numai bună pentru un câștig de 395 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT