Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 20 iunie 2021. Meciurile decisive din grupa A ne aduc un câştig de 270 de lei la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de duminică, 20 iunie, poate aduce un câştig de 270 de lei prin intermediul celor două jocuri decisive din grupa A la Euro 2020.
19.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 20 iunie 2021 Meciurile decisive din grupa A ne aduc un castig de 270 de lei la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Duminică, 20 iunie, de la ora 19:00, au loc ultimele două jocuri din grupa A de la Euro 2020. Pariem 100 de lei la Get’s Bet şi aşteptăm un câştig de 270 de lei.

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Italia şi Ţara Galilor, pe Stadio Olimpico din Roma. Meciul va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan. Italia este deja calificată, iar galezii au nevoie de cel puţin un punct.

ADVERTISEMENT

Elveţia – Turcia este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei la pariuri. Gazdele păstrează şanse reale de calificare în optimi, fie că vor termina pe locul al doilea, fie pe al treilea. Turcii, în schimb, se agaţă de de ultimele speranţă, să prindă un loc 3 calificant. Au însă nevoie de un miracol.

Două şanse pentru un egal avantajos, la cotă 1,62

Italia şi Ţara Galilor conduc grupa, cu 6, respectiv 4, puncte. Squadra azzurra n-a avut nicio emoţie în primele două jocuri, câştigând cu 3-0 atât cu Turcia, cât şi cu Elveţia. Graţie acestor rezultate, băieţii lui Mancini sunt deja calificaţi, iar antrenorul ar putea să odihnească mai mulţi titulari, pentru optimi.

ADVERTISEMENT

Galezii au început timid şi Elveţia i-a dominat în primele 45 de minute de la Euro 2020. Golul lui Embolo de 1-0 i-a trezit, însă, pe „dragoni“, aceştia au ieşit la joc şi au obţinut egalul în primul meci. Ţara Galilor – Elveţia 1-1 şi a început drumul spre optimi. În meciul secund, Turcia nu a făcut faţa lui Bale şi compania, care s-au impus cu 2-0. Bale a ratat un penalty, iar blestemul golurilor la naţională continuă.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De-a lungul timpului, cele două s-au întâlnit de 9 ori, dar nu s-a înregistrat niciun rezultat de egalitate. Italia are 7 succese, Ţara Galilor, doar două. Există un început pentru toate, însă. Iar remiza este rezultatul care le avantajează pe ambele echipe. Italia ar rămâne lider neînvins, iar galezii îşi asigură locul secund şi prezenţa în optimi. Pentru siguranţă, alegem „PSF X“, pronostic pe care Get’s Bet ni-l oferă la cotă 1,62.

ADVERTISEMENT

Victoria, cotată la 1,64 pe biletul zilei

Elveţia are un singur punct din două meciuri, dar acum întâlneşte, judecând după rezultate, cel mai slab adversar din grupă. Băieţii lui Vladimir Petkovic aveau rezultate excelente înainte să înceapă Euro 2020, şase victorii la rând, dar totul s-a rupt la turneul final. Egalul cu Ţara Galilor (1-1) şi o înfrângere usturătoare cu Italia (0-3) au adus disperarea în tabăra helvetă, care e obligată să câştige pentru a spera la optimi.

Dacă Elveţia are un Euro 2020 slab, Turcia are unul dezastruos. Elevii lui Senol Gunes au pierdut ambele meciuri şi n-au reuşit să înscrie nici măcar o dată. 0-3 cu Italia, 0-2 cu Ţara Galilor, iar Turcia deja şi-a făcut bagajul. Matematic, ar mai avea şanse la un loc 3 calificant (cele mai bune 4 locuri 3 avansează în optimi), dar trebuie să-şi repare golverajul cu un succes la scor.

ADVERTISEMENT

Turcia a câştigat ultimele două partide directe, dar acelea au avut loc în 2005 şi 2008. A trecut multă vreme de atunci, iar generaţiile s-au schimbat. Elveţia s-a întărit, turcii au slăbit. Dovada e şi locul din Liga Naţiunilor, competiţie în care Elveţia evoluează în prima divizie, turcii, în cea de-a doua. De asemenea, în clasamentul FIFA, helveţii sunt pe 13, iar adversarii, pe 29. „1 solist“ are cota 1,64 la Get’s Bet.

Biletul zilei la pariuri ne aduce 270 de lei

Aşadar, ziua decisivă din grupa A la Euro 2020 poate fi una profitabilă. O remiză care mulţumeşte pe toată lumea în Italia – Ţara Galilor, fie la pauză, fie la final, coroborată cu un succes al Elveţiei în faţa Turciei, însemnă un câştig de 270 de lei pentru noi, la o miză de 100 la Get’s Bet.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: