Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 21 mai 2023. Câștig de peste 950 de lei cu meciuri din Anglia și Italia

Biletul zilei de duminică, 21 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 950 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și Serie A.
20.05.2023 | 22:15
Biletul zilei la pariuri duminica 21 mai 2023 Castig de peste 950 de lei cu meciuri din Anglia si Italia
Biletul zilei de duminică, 21 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 950 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Anglia și Italia, în care sunt implicații în zona retrogradării și a cupelor europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 9,86 la Fortuna şi aşteptăm un profit acceptabil.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul West Ham United – Leeds United, din etapa a 37-a, penultima din Premier League, care începe la ora 15:30. Miza mare este pentru oaspeți, care trag cu dinții pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Napoli – Inter Milano, din runda a 36-a din Serie A, programată de la ora 19:00. În sudul Italiei va fi doar un derby al orgoliilor, ambele echipei atingându-și obiectivele.

Golurile de la West Ham – Leeds aduc o cotă de 2,90

Leeds vine în capitala Angliei cu gândul clar de a lua toate punctele în speranța că va reuși pe ultima sută de metri să-și salveze locul în Premier League. Aducerea pe banca tehnică a lui Sam Allardyce a schimbat puțin starea de spirit, astfel că speranța a reapărut.

ADVERTISEMENT

Și asta mai ales pentru că merg pe terenul lui West Ham, o formație care s-a confruntat și ea cu mari probleme în acest sezon, dar care în proporție de 99% a reușit să se salveze de la retrogradare.

”Ciocănarii” sunt în sărbătoare după ce s-au calificat în finala Conference League, iar asta ar putea fi un nou plus pentru oaspeți. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: peste 3,5”, care are la Fortuna o cotă de 2,90.

ADVERTISEMENT

Cotă de 3,40 de la Napoli – Inter pentru biletul zilei

Stadio Diego Armando Maradona găzduiește unul dintre marile meciuri ale Italiei, însă acesta vine într-un moment în care Napoli este în sărbătoare după și-a asigurat titlul de campioană, iar oaspeții s-au calificat în finala Champions League.

Este posibil ca ambii antrenori să arunce în luptă și jucători pe care i-au folosit mai puțin în acest sezon, chiar dacă milanezii trebuie să rămână în continuare vigilenți pentru a se păstra în Top 4.

ADVERTISEMENT

Și asta pentru că finala UCL nu aduce cu sine și participarea în sezonul viitor decât dacă te impui, iar acolo Inter dă peste temuta Manchester City. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri Inter Milano: sub 0,5”, pentru că și cota de 3,40 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 986 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,90 pentru pronosticul ”total goluri: peste 3,5” în meciul West Ham United – Leeds United și o cotă de 3,40 pentru ”total goluri Inter Milano: sub 0,5” la Napoli – Inter Milano, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 9,86. Numai bună pentru un câștig de 986 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT