Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 22 august 2021. Două victorii în deplasare ne aduc 300 de lei la Get’s Bet

Duminică, 22 august, mizăm 100 de lei pe cele două pronosticuri de pe biletul şi ne putem tripla investiţia.
21.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 22 august 2021 Doua victorii in deplasare ne aduc 300 de lei la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de duminică, 22 august, propune două meciuri din campionatele de top ale Europei. Mizăm pe victoriile oaspeţilor şi putem câştiga aproape 300 de lei la Get’s Bet.

Primul meci de pe biletul zilei este derby-ul Londrei dintre Arsenal şi Chelsea. Meciul contează pentru etapa a doua din Premier League şi începe la ora 18:30. Oaspeţii au prima şansă la victorie.

ADVERTISEMENT

Levante – Real Madrid este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei din 22 august. Madrilenii au început campionatul în forţă şi caută a doua victorie a sezonului pe terenul unei echipe cu care a avut ceva probleme în trecut.

Victoria campioanei Europei, cotă 1,76 pe biletul zilei

Arsenal e considerată una dintre echipele din Big 6 (n.r. – cele şase mari), dar a rămas acolo mai mult cu numele, pentru că în ultimii ani nu a mai avut performanţe. Iar unul dintre lucrurile care confirmă această decădere este înfrângerea din prima rundă, 0-2 pe terenul nou-promovatei Brentford. „Tunarii“ n-au strălucit nici în amicale, iar pe piaţa transferurilor au cheltuit mult, fără să reuşească mutări de senzaţie. L-au adus pe Ben White, 59 de milioane de la Brighton, pe Odegaard, 35 de milioane de la Real Madrid şi Ramsdale, 28 de milioane de la Sheffield United.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Chelsea este regina Europei, după finala Ligii Campionilor câştigată în vară în faţa lui Manchester City. Pleiada de transferuri din vara trecută încep să dea roade, iar în acest sezon a revenit şi Lukaku, de la Inter, pe 115 milioane de euro. Tuchel a transformat o trupă de jucători talentaţi într-o echipă adevărată, o candidată serioasă la titlu în Premier League. Chelsea n-a iertat în amicale, iar în prima rundă a făcut spectacol, 3-0 contra lui Crystal Palace. Mai mult, a luat Supercupa Europei, în faţa lui Villarreal.

Contrar aşteptărilor, Arsenal a câştigat ultimele trei întâlniri directe oficiale contra lui Chelsea. A fost 2-1 în finala FA Cup 2020, plus 3-1 acasă şi 1-0 în deplasare, în sezonul precedent de Premier League. În vară, însă, cele două formaţii s-au întâlnit într-o partidă amicală, câştigată de Chelsea cu 2-1, chiar pe terenul „tunarilor“. A fost primul eşec dintr-o serie de 3 consecutive pentru Arsenal în această vară, culminând cu 0-2 la Bretford. „2 solist“ are cota 1,76 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Real Madrid aduce pe biletul zilei o cotă de 1,66

Levante, locul 14 în sezonul precedent, nu a avut emoţii prea mari cu retrogradarea, terminând la 7 puncte de zona roşie, în ciuda unor ultimel etape fără victorii. În vară, a avut nu mai puţin de opt meciuri de pregătire. Primele două au fost succese cu Rennes şi Atromitos, după care, în restul şase, a pierdutd de patru ori. Nici în prima rundă de La Liga nu a făcut vreun meci mare, 1-1 la Cadiz.

Real Madrid e vicecampioana şi marea favorită a acestei întâlniri. Cu o infirmerie plină, Kroos, Modric, Marcelo, Mendy, Diaz şi Ceballos fiind indisponibili, Real are totuşi suficiente opţiuni pentru un prim 11 stelar. Benzema e liderul din teren şi a punctat deja de două ori în prima etapă, într-un 4-1 pe terenul lui Alaves. Vinicius, Bale şi Hazard sunt pericole pentru orice apărare, iar apărarea e destul de sigură, cu Thibaut Courtois dirijor din spate.

ADVERTISEMENT

Real a avut probleme la Levante în trecut, obţinând doar trei victorii în ultimele 5 vizite. Însă, la cum au arătat cele două echipe în runda inaugurală, ar trebui să se impună lejer de data aceasta. Venirea lui Carlo Ancelotti a revitalizat echipa, care pare mai încrezătoare în forţele proprii. Plus că jucătorii care prind echipa în locul senatorilor de drept vor dori să impresioneze. „2 solist“ are cota 1,66 la Get’s Bet.

Triplăm banii cu biletul zilei

Aşadar, biletul zilei din 22 august este unul cât se poate de simplu. Mizăm pe victoria favoritelor şi aşteptăm triplarea investiţiei printr-o cotă de 2,94 la Get’s Bet.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT