Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 22 ianuarie 2023. Câștig de 443 de lei cu meciuri din Premier League și La Liga

Biletul zilei la pariuri de duminică, 22 ianuarie 2023, ne poate aduce un câștig în valoare de 443 de lei cu meciuri din Anglia și Spania.
21.01.2023 | 22:59
Biletul zilei la pariuri duminica 22 ianuarie 2023 Castig de 443 de lei cu meciuri din Premier League si La Liga
Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig de peste 440 lei. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

S-au reluat toate campionatele mari din Europa, astfel, lista din care să alegem meciuri pentru biletul zilei la pariuri a fost foarte ofertantă. Am ales să ne oprim asupra a două meciuri spectaculoase din Premier League și La Liga. Am construit o cotă totală de 4,66 la Superbet, iar un eventual bilet verde ne va aduce un câștig de 443 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Derby-ul Arsenal – Manchester United de pe biletul zilei la pariuri vine cu o cotă de 1,90

Arsenal se menține în continuare pe primul loc în Premier League, însă în următorul meci, „tunarii” primesc vizita unui adversar care se află în cursă de urmărire. Echipa antrenată de Mikel Arteta joacă, duminică, 22 ianuarie, de la ora 18:30 împotriva lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

Liderul din Premier League și-a menținut forma bună și după pauza cauzată de Campionatul Mondial din Qatar. În ultima etapă, Arsenal a învins-o fără emoții, scor 2-0 pe Tottenham, astfel, elevii lui Mikel Arteta au un moral ridicat înaintea partidei împotriva echipei antrenate de Erik ten Hag.

Manchester United se află pe locul patru în clasament, cu 39 de puncte în 19 meciuri și păstrează în continuare șanse la titlu în Premier League. Echipa antrenată de olandezul Erik ten Hag are șapte victorii și un egal în ultimele opt meciuri oficiale. Vom miza pe varianta „1 solist” care are la Superbet o cotă de 1,90, foarte ofertantă.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Real Madrid în meciul cu Athletic Bilbao ne rezervă o cotă de 2,45

Real Madrid se află în cursa de urmărire a Barcelonei în La Liga. „Galacticii” au pierdut un prim duel împotriva „catalanilor” în finala Supercupei Spaniei, adjudecate de echipa lui Xavi, scor 3-1. Totuși, formația de pe Santiago Bernabeu a câștigat ultima partidă, scor 3-2 cu Villarreal în optimile Copa del Rey.

Athletic Bilbao se află pe locul 8 în La Liga, cu 26 de puncte în 17 meciuri și luptă pentru calificarea în cupele europene. La fel ca Real Madrid, Bilbao și-a câștigat meciul din Cupa Spaniei, scor 1-0 cu Espanyol. În ultimul meci direct, „bascii” s-au impus la limită, scor 1-0 pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Totuși, vom miza pe valoare și vom alege varianta „2 solist” care are o cotă de 2,45 la Superbet, numai bună de pariat.

Posibil câștig de 443 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,90 pentru pronosticul „1 solist” la meciul Arsenal – Manchester United și o cotă de 2,45 pentru „2 solist” la Athletic Bilbao – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,66. Numai bună pentru un câștig de 443 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la pariuri, duminică, 22 ianuarie 2023.
Biletul zilei la pariuri, duminică, 22 ianuarie 2023.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT