Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 22 mai 2022. Câștig de 336 de lei cu meciuri din ultima etapă a Premier League

Biletul zilei de duminică, 22 mai 2022, poate aduce un câștig de 336 de lei cu ajutorul a două meciuri din ultima etapă a Premier League, în care se va decide şi campioana Angliei.
21.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 22 mai 2022 Castig de 336 de lei cu meciuri din ultima etapa a Premier League
Crystal Palace - Manchester United se regăseşte pe biletul zilei la pariuri de duminică, 22 mai 2022
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei de duminică, 22 mai 2022, vă propunem două meciuri din etapa a 38-a din Premier League, ambele programate să se joace de la ora 18:00. Mizăm 100 de lei, pe o cotă de 3,36 la Unibet, şi aşteptăm un câştig consistent.

Două meciuri din Premier League pentru biletul zilei la pariuri de duminică, 22 mai 2022

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul dintre Norwich City şi Tottenham, o partidă care contează în lupta pentru locul 4, ultimul care duce în grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci ales este Crystal Palace – Manchester United. “Diavolii” trag la locul 6, pe care îl şi ocupă, care le-ar aduce calificarea în grupele Europa League, după un sezon de coşmar, fără vreun trofeu câştigat.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cotă de 1,43 la Norwich City – Tottenham

Tottenham este mare favorită în meciul cu Norwich City, ultima clasată din Premier League. Trupa lui Antonio Conte poate prinde grupele Ligii Campionilor şi cu o remiză, pentru că la egalitate de puncte cu Arsenal, diferenţa este făcută de golaverajul mai bun al lui Spurs.

ADVERTISEMENT

În tur, Tottenham nu a avut deloc emoţii cu Norwich, pe care a învins-o uşor, scor 3-0. Şi acum ne aşteptăm la un succes clar al londonezilor, astfel că mizăm pe pronosticul “peste 2,5 goluri marcate”, care la Unibet are o cotă de 1,43.

Un succes al lui Manchester United cu Crystal Palace ne aduce o cotă de 2,35

Manchester United are nevoie de o victorie pe terenul lui Crystal Palace pentru a nu fi atentă la desfăşurarea meciului Brighton – West Ham. “Diavolii” sunt pe locul 6, care permite calificarea în grupele Europa League, şi au un avans de 2 puncte faţă de West Ham. La egalitate de puncte, londonezii au un golaveraj mai bun şi ar urca pe poziţia a şasea.

ADVERTISEMENT

În turul campionatului, Manchester United s-a impus la limită, scor 1-0, graţie unui gol marcat de Fred pe finalul meciului. Pentru partida de duminică am ales pronosticul “2 solist”, victoria echipei lui Ralf Rangnick, care la Unibet are o cotă de 2,35.

Biletul zilei aduce un câştig potenţial de 336 lei

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică, 22 mai 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,43 pentru pronosticul “peste 2,5 goluri marcate” în meciul Norwich City – Tottenham şi o cotă de 2,35 pentru “2 solist” la Crystal Palace – Manchester United. Combinate pe un singur bilet, cele două meciuri ne aduc o cotă de 3,36. Cu o miză de 100 de lei, câştigul potenţial ar fi de 336 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT