Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 23 mai 2021. Meciurile din Serie A și Ligue 1 ne aduc aproape 370 de lei!

Mizăm 100 de lei pe două meciuri din ligile Italiei și Franței pentru un câștig numai bun pentru un sfârșit de săptămână, de aproape 370 de lei.  
22.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 23 mai 2021 Meciurile din Serie A si Ligue 1 ne aduc aproape 370 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de duminică, 23 mai, îl dedicăm bătăliilor pentru titlu în Franța, respectiv pentru Liga Campionilor în Serie A și ne poate aduce un câștig de 369 de lei mulțumită unei cote totale de 3,69  oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi.

Prima propunere vine din Serie A, acolo unde titlul s-a decis deja, se știu și cele trei formații retrogradate, dar mai există o necunoscută. Cine va ocupa poziția a patra a clasamentului, ultima care duce în Liga Campionilor. În luptă directă sunt Napoli și Juventus și tocmai pentru că este un duel epic în istoria fotbalului din Peninsulă am ales să mizăm pe Napoli.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere vine din Franța. Lille și PSG mai au 90 de minute la dispoziție pentru o ultimă demonstrație de forță în Ligue 1. Ambele pretendente la trofeul de campioană evoluează în deplasare și ambele au meciuri deloc ușoare. Poate ceva mai grea va fi misiunea parizienilor. Din acest motiv noi vom paria pe Angers – Lille.

Napoli – Hellas Verona ne aduce o cotă de 2,05

Duelul la care ne-am oprit din Serie A este cel dintre Napoli și Hellas Verona. Gazdele sunt pe locul 4 în clasament, cu un punct peste marea rivală Juventus, singura echipă care i-ar putea sufla, într-o ultimă, forțare prezența în viitoarea ediție a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Cristiano Ronaldo va evolua în deplasare, la Bologna, în vreme ce napolitanii au acest avantaj al terenului propriu, ceea ce ne ușurează și nouă întrucâtva alegerea făcută. Un alt motiv pentru care vom miza pe Napoli în acest duel pentru Champions League este statistica impresionantă a trupei de sub Vezuviu, pe propriul teren.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Napoli nu a mai pierdut acasă tocmai de la începutul acestui an. Și chiar dacă este o echipă care pe arena ”Diego Maradona” încasează destul de multe goluri, vom miza în duelul cu Hellas pe un joc pe modelul ”old school”, adică o victorie la limită. Antrenorii italieni sunt recunoscuți pentru modul în care pun accent pe defensivă, iar într-un meci cu o asemenea miză nu ne așteptăm ca Napoli să se arunce orbește în atac, ci mai degrabă să aștepte greșeala adversarului pentru a marca golul de care are nevoie.

ADVERTISEMENT

Astfel stând lucrurile, și plecând de la ideea că Napoli are totuși a treia cea mai bună apărare, vom paria pe „Napoli câștigă la zero”, pont ce are o cotă foarte bună de 2,05 la  Get’s Bet.

Angers – Lille ne aduce o cotă de 1,80

Lille a dominat actuala ediție a campionatului Franței și, cumva, ar fi păcat să-și vadă ruinată întreaga muncă. În plus, parcă ne-am săturat de aroganța unora dintre vedetele lui PSG și măcar așa, de dragul diversității, suntem tentați să mergem pe mâna celor de la Lille.

ADVERTISEMENT

Fără să fie unul dintre cluburile din prim-planul fotbalului din Hexagon, Lille este o echipă frumoasă, care nu a mai triumfat în Ligue 1 tocmai din 2011. Poate și din acest motiv a atras o mulțime de simpatii, chiar și în rândul oponentelor din campionat.

Nu e mai puțin adevărat că de cele mai multe ori a și arătat ca o echipă solidă, capabilă să oprească hegemonia trupei de pe Parc des Princes. Nu în ultmul rând, este un obicei deja împământenit în Franța ca echipele care au scăpat de retrogradare sau care nu trag la cupele europene să nici nu mai ia în serios competiția. Mizăm așadar pe „Lille câștigă la zero”, care are o cotă de 1,80 la  Get’s Bet.

369 de lei câștigați cu biletul zilei din 16 mai

 

În concluzie, cele două dueluri, din Serie A, respectiv din Ligue 1, ne aduc o cotă totală de 3,69 la Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm la evoluții dârze, veritabile demonstrații tactice ale antrenorilor, pentru că și mizele pentru care se joacă sunt mai mult decât importante pentru Napoli și Lille.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT