Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 24 octombrie 2021. Meciurile din Premier League ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 500 de lei

Biletul zilei de duminică, 24 octombrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
23.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 24 octombrie 2021 Meciurile din Premier League ne aduc la Gets Bet un castig de aproape 500 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 9-a din Premier League, în care vor juca patru formații din partea de sus a clasamentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,94 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit impresionant.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul West Ham United – Tottenham Hotspur, care va începe la ora 16:00. Este un derby de tradiție al Londrei, între două echipe aflate pe un trend ascendent.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este derby-ul Manchester United – FC Liverpool, care are startul la ora 18:30. Este cea mai așteptată partidă a rundei din Premier League și un duel interesant între golgheterii Cristiano Ronaldo și Mohamed Salah.

Cotă de 2,10 de la West Ham – Tottenham pentru biletul zilei

Partida dintre West Ham United și Tottenham Hotspur vine într-un moment în care ambele echipe vizează Top 4 și o prezență în viitoarea ediție a Champions League, de aceea ne așteptăm ca cei doi antrenori să fie destul de prudenți.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Ciocănarii” au arătat o forță neașteptată pe faza ofensivă în ultimele etape, lucru care nu se poate spune și despre Spurs, în ciuda faptului că au reușit să marcheze de trei ori în runda pecedentă pe terenul lui Newcastle

Așadar, mai degrabă va fi un meci închis, decât unul pe contre. Pentru acest meci vom alege pentru varianta ”sub 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,10.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Livepool aduce o cotă de 2,30

Cel mai aștepta meci al zilei în Anglia este fără îndoială derby-ul de pe Old Trafford dintre Manchester United și Liverpool. Se poate rezuma și la un duel între golgheterii Ronaldo și Salah, doi dintre favoriții la Balonul de Aur.

”Diavolii roșii” vin după o ”remontada” cu SAtalanta în Champions League, dar jocul formației lui Ole Gunnar Solskjaer scârțâie din toate încheieturile și specialiștii nu cred că pot face față nivelului la care au ajuns ”cormoranii”.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Jurgen Klopp este neînvinsă în toate competițiile din acest sezon și are șanse mari să continue parcursul. În aceste condiții vom miza pe pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,20 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 494 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,10 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în meciul West Ham United – Tottenham Hotspur și o cotă de 2,30 pentru ”2 solist” la Manchester United – FC Liverpool, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,94. Numai bună pentru un câștig de 494 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: