Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 25 iulie 2021. Câștig de peste 300 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din turneul olimpic și Liga 1

Biletul zilei de duminică, 25 iulie 2021, poate aduce un câștig de 303 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
24.07.2021 | 23:32
Biletul zilei la pariuri duminica 25 iulie 2021 Castig de peste 300 de lei de la Gets Bet cu meciuri din turneul olimpic si Liga 1
Biletul zilei de duminică, 25 iulie 2021, poate aduce un câștig de 303 de lei. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Duminică, 25 iulie, de la ora 14:00, vom sta cu ochii pe naționala lui Mirel Rădoi care înfruntă principala favorită a grupei B din turneul olimpic de fotbal. Un meci extrem de important, pentru ambele oponente. Evident că așteptăm un nou rezultat bun al ”tricolorilor”, care aproape că ar coincide cu calificarea în sferturile turneului. Al doilea meci la care ne oprim este FCSB – Universitatea Craiova, primul ”cutremur” al noii ediții a Ligii 1. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,03 la Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de duminică, 25 iulie 2021, la pariuri cu meciul echipelor naționale ale României și Coreei de Sud. Este o întâlnire care ar trebui să fie deschisă oricărui rezultat, chiar dacă diferența de valoare înclină balanța în favoarea naționalei asiatice. ”Tricolorii” au avut noroc și în primul meci de la Jocurile Olimpice și, de ce să nu sperăm, într-un nou rezultat bun, fie el și obținut cu noroc.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua întâlnire vom merge pe Arena Națională pentru înfruntarea etapei a doua din Liga 1, FCSB – Universitatea Craiova. Indiferent de vremuri și de situația din clasament a celor două oponente, un meci FCSB – Universitatea Craiova este mereu generator de multă pasiune. Așa ne așteptăm să-i vedem pe fotbaliști, jucând cu sufletul, împinși de la spate de cele două galerii de la care așteptăm același lucru: spectacol.

România – Coreea de Sud ne aduce o cotă de 1,76 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul dintre naționalele României și Coreei de Sud, din etapa a doua a fazei grupelor din turneul olimpic. Meciul trebuie tratat cu maximă seriozitate de ”tricolorii” lui Mirel Rădoi, pentru că sud-coreenii, principalii favoriți la calificarea în sferturi, au început cu stângul turneul din Japonia, 0-1 cu Noua Zeelandă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Nu este un secret că indiferent de disciplina sportivă, un eșec este aproape o dramă pentru națiunile asiatice cu tradiție în sport, așa cum este și Coreea de Sud. Astfel, în meciul contra României suntem convinși că vom vedea o altă abordare a sud-coreenilor, una mult mai ofensivă și agresivă, care să le confirme statutul de favoriți.

”Tricolorii” au toate motivele să se teamă de acest meci, mai ales că după prima partidă jucătorii se plângeau deja de o oboseală accentuată. Ca să fim corecți, trebuie să recunoaștem că victoria în fața Hondurasului a fost norocoasă, dar și norocul face parte din joc și, de ce nu, sperăm într-un nou rezultat norocos. Vom miza așadar pe un pariu pe care chiar îl considerăm la îndemână, și anume ”X2 și sub 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,76 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,71 pe biletul zilei la FCSB – Universitatea Craiova

A doua propunere de pe biletul zilei de duminică, 25 iulie 2021, este și una care ar trebui să ne satisfacă pofta de goluri, iar meciul FCSB – Universitatea Craiova ar trebui să ne ofere toate motivele să pariem pe goluri. Situația s-a complicat puțin, după demiterea lui Marinos Ouzounidis de pe banca oltenilor, dar tocmai acesta este vestea bună.

Sub conducerea grecului, Universitatea Craiova s-a remarcat tocmai prin așezarea defensivă aproape impenetrabilă. Stilul lui Ouzounidis le-a adus alb-albaștrilor două trofee, nu și aprecierea fanilor și oficialilor de pe ”Ion Oblemenco”. Ar trebui să vedem o echipă olteană mult mai ofensivă, iar dacă staff-ul va alege un joc de conservare, de refacere a moralului după pierderea antrenorului și a meciului din Conference League, acesta iarăși poate fi un lucru pozitiv.

ADVERTISEMENT

FCSB nu a strălucit decât o repriză în meciul cu Șahtior Karagandy, dar la Botoșani au controlat meciul. Acolo nu au înscris nici de la punctul cu var, ar acest lucru, și susținerea fanilor le-ar putea da roș-albaștrilor impulsul de care au nevoie pentru a înscrie primul, sau primele goluri în noua ediție de campionat. Vom miza fără emoții pe ideea că gazdele nu pierd pontând pronosticul ”1X și peste 1,5 goluri”, care are la  Get’s Bet o cotă de 1,71.

Biletul zilei aduce un câștig potențial de 303 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică, 25 iulie 2021, la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 1,76 pentru pronosticul ”X2 și sub 2,5 goluri” în meciul România – Coreea de Sud și o cotă de 1,71 pentru”1X și peste 1,5 goluri”, în FCSB – Universitatea Craiova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,03, numai bună pentru un câștig de 303 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT