Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 25 septembrie 2022. Mizăm pe două partide din Liga Națiunilor pentru un câștig de aproape 340 de lei

Biletul zilei de duminică, 25 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de 338 lei cu două meciuri din ultima etapă din Liga Națiunilor.  
24.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 25 septembrie 2022 Mizam pe doua partide din Liga Natiunilor pentru un castig de aproape 340 de lei
Olanda - Belgia este meciuri cap de afiș în Liga Națiunilor, duminică, 25 septembrie
ADVERTISEMENT

Weekendul acesta este dedicat meciurilor din Liga Națiunilor. Deși opțiunile de pariere sunt suficiente și din alte discipline sportive, am ales să rămânem conectați la spectacolul pe care ni-l oferă jocurile din ultimele etape ale acestei competiții în care, din păcate, România a dezamăgit. Pentru ziua de duminică, 25 septembrie 2022, am ales două partide din primul eșalon valoric, pentru că suntem siguri că vom asista la jocuri spectaculoase. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,38 la Fortuna.

Meciurile din etapa a 6-a din Liga Națiunilor ne pot aduce un câștig de 338 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de duminică, 25 septembrie 2022, cu un meci din grupa a 4-a a eșalonului de elită, cel dintre Olanda și Belgia, echipe ce ocupă în această ordine primele două poziții ale clasamentului. Nu mai pot fi ajunse din urmă de Polonia, ocupanta locului 3, cu atât mai puțin de ultima clasată Țara Galilor. Duelul este, însă, derby-ul Țărilor de Jos și nu aveam cum să nu-l avem în vedere.

ADVERTISEMENT

Pentru cea de a doua alegere vom merge la Copenhaga pentru disputa dintre Danemarca și campioana în exercițiu în Liga Națiunilor, Franța. Acest duel face parte din grupa A1 și are o importanță deosebită pentru reprezentativă nordică, aflată în luptă pentru ocuparea primei poziții a clasamentului. De partea cealaltă, Franța nu poate termina mai sus de locul 3, dar poate pierde podiumul, dacă, în celălalt meci Austria învinge Croația.

Cotă de 1,90 pe biletul zilei în disputa Olanda – Belgia

Prima propunere de pe biletul zilei de duminică, 25 septembrie 2022, este așa cum spuneam ceva mai devreme cel mai așteptat duel dintre reprezentativele din Țările de jos, Olanda – Belgia, din etapa a 6-a, ultima din faza grupelor Ligii Națiunilor ediția 2022/2023. Este alegerea cea mai ”corectă” dintre toate cele pe care le avem la dispoziție pentru această zi.

ADVERTISEMENT

Opțiunea noastră se bazează și pe faptul că se întâlnesc două dintre echipele între care există o rivalitate uriașă ce datează tocmai din 1905, atunci când a avut loc prima confruntare între cele două echipe naționale. În timp s-au adunat peste 125 de întâlniri directe, amicale și oficiale. Este practic al doilea duel istoric european, ca număr de meciuri disputate în timp, după cel dintre Austria și Ungaria.

Cum spuneam ceva mai devreme, cele două rivale sunt ocupantele primelor două poziții în clasamentul grupei A1 și olandezii au mai multe avantaje în această partidă. În primul rând pentru că joacă pe teren propriu, iar al doilea, deloc de neglijat, este acela că stau mai bine la golaveraj. Cum și în meciul tur s-au impus tot batavii cu 4-1, e clar că despre o departajare în urma rezultatelor directe nu poate fi vorba.

ADVERTISEMENT

Noi vom merge pe ceea ce ne arată statisticile timpului, și anume că de cele mai multe ori la finalul întâlnirilor directe există un învingător, indiferent că vorbim de echipa gazdă, sau cea vizitatoare. Tocmai de aceea nu vom alege o propunere ce indică un învingător, ci mergem pe goluri. Așadar, vom paria pe: ”ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci”, care are la Fotuna o cotă de 1,90.

Danemarca – Franța ne aduce o cotă de 1,78 la biletul zilei

Mergem la Copenhaga pe Parken Stadion, pentru întâlnirea dintre Danemarca și Franța, meci programat, de asemenea, în ultima etapă din faza grupelor, dar în A1. Acest meci l-am ales pentru că danezii mai au o mică șansă de a câștiga grupa. Dacă e să fim corecți, această șansă este infimă, dar atâta timp cât există vom miza pe dorința nordicilor de a se impune la potou în fața Croației care a câștigat ambele partide.

ADVERTISEMENT

Contra Franței, nordicii vor avea un meci extrem de dificil, dar se anunță și spectaculos dacă ne gândim că vedetele celor două reprezentative, Christian Eriksen, respectiv Kylian Mbappe, au arătat că sunt în formă de zile mari. Ambii au marcat în meciurile din penultima etapă și ne așteptăm să-și conducă echipele spre succes. Sigur că meciul se poate încheia și remiză, dar noi suntem sigur că la final una dintre oponente va câștiga.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Anticipăm un meci spectaculos și pentru că Franța este în pericol să piardă locul 3, iar Danemarca poate triumfa in extremis dacă Austria o învinge pe Croația în celălalt meci. Calculele sunt extrem de simple. Danezii trebuie să câștige ca să mai spere că vor fi primii în grupa A1. Pariem așadar pe: ”se marchează în ambele reprize”, pont care are o cotă de 1,78 la Fortuna.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 338 de lei

Bilet
Bilet pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică, 25 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri” în duelul dintre Olanda și Belgia și o cotă de 1,78 pentru ”se marchează în ambele reprize”, în disputa dintre Danemarca și Franța, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 338 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT