Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 26 iunie 2022. Câștig de aproape 350 de lei cu meciuri din China și Egipt

Biletul zilei de duminică, 26 iunie 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal, unul din Asia și altul din Africa.
25.06.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 26 iunie 2022 Castig de aproape 350 de lei cu meciuri din China si Egipt
Biletul zilei de duminică, 26 iunie 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal, unul din Asia și altul din Africa
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri de fotbal, în care marile favorite joacă pe teren propriu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,47 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Wuhan Three Towns – Hebei FC, din etapa a 6-a a campionatului Chinei, care va începe la ora 10:30. Gazdele sunt mari favorite la câștigarea titlului, în timp ce oaspeții au ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Al Ahly – Pyramids, din sferturile de finală ale Cupei Egiptului, care va avea startul tot la ora 22:30. Este unul dintre cele mai așteptate dueluri din țara ”faraonilor”.

Golurile de la Wuhan Three Towns – Hebei FC aduc o cotă de 1,64

Wuhan Three Towns are un start de sezon fantastic cu patru victorii și un egal în primele cinci etape și este greu de crezut că se poate împiedica de modesta Hebei FC, cu înfrângeri pe linie până acum.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cu o sumedenie de brazilieni, mult peste media jucătorilor din campionatul chinez, și cu un Nicolae Stanciu strălucitor, parcă vrând să arate că merită oricând să vină la națională, gazdele țintesc revenirea pe primul loc.

Hebei este o echipă lipsită de stranieri și asta se vede din faptul că îi lipsește fantezia pe faza ofensivă. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 3,5 goluri”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,64.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,13 de la Al Ahly – Pyramids pentru biletul zilei

Derby-ul din Cupa Egiptului dintre Al Ahly și Pyramids va fi condus la centru de Istvan Kovacs. Arbitrul de la finala UEFA Conference League va fi ajutat de asistenții Adrian Artene și Vasile Marinescu, în timp ce Andrei Chivulete va îndeplini rolul celui de-al patrulea oficial.

Gazda Al Ahly, care este cel mai decorat club din Egipt (42 de titluri), va asigura toată cheltuiala produsă de aducerea unei brigăzi de arbitri străin, 35 de mii de dolari, și asta doar pentru a fi sigură că nu i se pun bețe în roate în drumul spre marele trofeu.

ADVERTISEMENT

Al Ahly visează să ajungă în finală, acolo unde o așteaptă rivala de moarte, Zamalek. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist și peste 1,5 goluri”, pentru că și cota de 2,13 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 347 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,64 pentru pronosticul ”sub 3,5 goluri” în meciul Wuhan Three Towns – Hebei FC și o cotă de 2,13 pentru ”1 solist și peste 1,5 goluri” la Al Ahly – Pyramids, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,47. Numai bună pentru un câștig de 347 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT