Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 26 martie 2023. Câștig de aproape 450 de lei cu meciuri din preliminariile Euro 2024

Biletul zilei de duminică, 26 martie 2023, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din calificările pentru Campionatul European din 2024.
25.03.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 26 martie 2023 Castig de aproape 450 de lei cu meciuri din preliminariile Euro 2024
Biletul zilei de duminică, 26 martie 2023, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din calificările pentru Campionatul European din 2024. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 2-a a preliminariilor Euro 2024, în care două nume mari joacă pe terenul unor formații fără pretenții. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,45 la Unibet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Luxemburg – Portugalia, din Grupa J, care începe la ora 21:45. Lusitanii sunt mari favoriți pentru a încheia pe primul loc, însă nu îi așteaptă deloc un joc ușor.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Malta – Italia, din Grupa C, programată tot de la ora 21:45. ”Squadra azzurra” vine după eșecul în fața Angliei și are nevoie să-și refacă moralul.

Cotă de 2,15 de la Luxemburg – Portugalia pentru biletul zilei

Conduși în premieră de pe bancă de Roberto Martinez, portughezii au început în forță drumul spre Campionatul European din Germania, făcând scor cu micuța și modesta formație a ducatului Liechtenstein.

ADVERTISEMENT

Jocul de pe Estadio Jose Alvalade a fost la discreția lusitanilor, însă a avut o însemnătate uriașă pentru Cristiano Ronaldo. Superstarul a devenit cel mai selecționat jucător din istoria fotbalului și a marcat momentul cu o ”dublă”.

CR7 vrea să-și îmbunătățească aceste cifre, iar duelul din Luxemburg este un bun prilej pentru el. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri prima repriză: peste 1,5”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Malta – Italia aduc o cotă de 2,07

Selecționerul Roberto Mancini a făcut din nou o selecție surprinzătoare, a adus mulți jucători noi alături de care vrea să se califice la Euro 2024, acolo unde are de apărat trofeul cucerit pe Wembley în fața Angliei.

Doar că Italia nu mai pare aceeași echipă compactă care să poată țină piept granzilor Europei, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine în eșecul suferit la Napoli în fața Angliei, care a venit montată să-și ia revanșa.

ADVERTISEMENT

După începutul greoi, pentru italieni vine o partidă lejeră în fața Maltei, un moment numai bun pentru refacerea moralului. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri prima repriză: peste 1,5”, care are la Unibet o cotă de 2,07.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 445 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”total goluri prima repriză: peste 1,5” în meciul Luxemburg – Portugalia și o cotă de 2,07 pentru ”total goluri prima repriză: peste 1,5” la Malta – Italia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,45. Numai bună pentru un câștig de 445 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT