Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 27 martie 2023. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din preliminariile Euro 2024

Biletul zilei de duminică, 27 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din calificările pentru Campionatul European din 2024.
26.03.2023 | 22:40
Biletul zilei la pariuri duminica 27 martie 2023 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din preliminariile Euro 2024
Biletul zilei de duminică, 27 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din calificările pentru Campionatul European din 2024. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 2-a a preliminariilor Euro 2024, în care avem dueluri echilibrate. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,04 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Ungaria – Bulgaria, din Grupa G, care începe la ora 21:45. Disputa dintre cele două țări vecine ale României este puțin dezechilibrată, gazdele fiind pe un trend ascendent.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Irlanda – Franța, din Grupa B, programată tot de la ora 21:45. Vicecampionii mondiali se află într-o formă fantastică și e greu de crezut că se vor împiedica la Dublin.

Cotă de 1,94 de la Ungaria – Bulgaria pentru biletul zilei

Ungurii se află în fața debutului în preliminariile Euro 2024, după ce în urmă cu trei zile au învins greu reprezentativa Estoniei într-un meci amical jucat la Budapesta și în care fanii gazdelor au afișat controversatul steag al ”Ungariei Mari”.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, bulgarii par să nu mai iasă din seria neagră în care se află de ani buni și au cedat la limită pe teren propriu în fața Muntenegrului, fiind departe de nivelul unei formații care să spere la calificarea la turneul final.

Oaspeții vor încerca să blocheze ofensiva maghiară, care în ultimele jocuri parcă nu a mai găsit atât de ușor drumul spre porțile adverse. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri Ungaria: sub 1,5”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,94.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Irlanda – Franța aduc o cotă de 2,08

Naționala ”cocoșului galic” a trecut peste dezamăgirea pricinuită de pierderea dramatică a finalei Cupei Mondiale din Qatar și a revenit parcă mai puternică reușind un succes neașteptat prin proporțiile scorului în fața Olandei.

Stelele lui Didier Deschamps au strălucit din nou pe Stade de France, Kylian Mbappe și Antoine Griezmann făcând un adevărat recital. Prestația magnifică a francezilor cu siguranță i-a băgat în sperieți pe irlandezi.

ADVERTISEMENT

Insularii au stat în prima etapă, iar pentru primul joc din preliminarii scopul ar trebui să fie doar acela de a le face față cu brio vicecampionilor mondiali. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele marchează sau peste 4,5 goluri”, pentru că și cota de 2,08 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 404 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,94 pentru pronosticul ”total goluri Ungaria: sub 1,5” în meciul Ungaria – Bulgaria și o cotă de 2,08 pentru ”ambele marchează sau peste 4,5 goluri” la Irlanda – Franța, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,04. Numai bună pentru un câștig de 404 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT